/

Rode trui | Probeer eens wat anders met dit trucje

Daar ben ik weer, terug van weggeweest! Deze foto’s maakten we in november 2019 – ja het was koud toen, om foto’s te maken – maar ook in februari is deze trui nog goed draagbaar. Eigenlijk heb ik hem niet zelf uitgekozen, maar heeft de verkoopster dat voor me gedaan. Dat heeft dan weer alles te maken met het trucje waar ik het over wil hebben.

Rode trui pieces

DE TRUC: LAAT DE VERKOOPSTER KIEZEN

Op een gegeven moment vroeg de verkoopster of ze met mij mee door de winkel kon lopen om samen te kijken of er iets leuks tussen zat. Dat leek me wel leuk, aangezien je dan andere dingen ziet dan wanneer je zelf door de winkel loopt. Toen ze deze rode trui pakte, wilde ik hem eerst niet passen omdat ik V-halzen vaak te koud vind. Uiteindelijk paste ik hem toch, en ik vond hem meteen superleuk. Veel leuker dan verwacht, dus ik kocht hem. Zeker met een leuk zwart hemdje (met kant) staat hij heel mooi.

rode trui

Deze rode trui kocht ik trouwens bij Pieces, in Utrecht. Een superleuke winkel met aardig personeel. Oh, en morgen (7 februari) is het trouwens warmetruiendag! Wat voor trui heb jij vandaag aan?

Leave a Reply

Previous Post
Mijn nieuwe setjes van Hunkemöller & meer over de Doutzen Kroes collectie
Next Post
Hello world!