/

Mijn nieuwe setjes van Hunkemöller & meer over de Doutzen Kroes collectie

Je ziet het goed: ik heb weer nieuwe setjes van Hunkemöller. Een tijdje geleden kocht ik daar dit roze setje met een cadeaubon, en nu heb ik twee nieuwe andere setjes. Eén rode en één paarse.

Lingerie van Hunkemöller

Als het op lingerie aankomt ben ik altijd groot fan van Hunkemöller. Ten opzichte van bijvoorbeeld Hema verkopen ze veel betere bh’s die ook nog eens mooier aansluiten. Ik koos deze keer voor bh’s zonder vulling, aangezien ik dat niet per se nodig vindt. Hierboven zie je het paarse setje, met een supermooi broekje met kant. De lichte kleur onder het kant geeft het net wat extra’s!

Doutzen Kroes collectie

Sinds 21 oktober ligt de Doutzen Kroes collectie in de winkels! Een hele mooie collectie met hele chique lingerie. Mijn 2 nieuwe setjes zijn dan weer net niet van die collectie, maar als ik meer had gekocht dan zou ik voor het schattige roze setje met stippen gegaan zijn. Wat een mooi setje is dat! Je vindt de Doutzen Kroes collectie hier.

Welk setje vind jij het leukst?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller

Leave a Reply

Previous Post
Outfit | Topje met tijgerprint
Next Post
Rode trui | Probeer eens wat anders met dit trucje