/

Outfit | Topje met tijgerprint

Hoewel het inmiddels herfst is, heb ik deze zomer nog een paar foto’s gemaakt van een nieuwe outfit. Het is natuurlijk al een tijdje geleden dat ik een outfit op mijn blog gezet heb, dus bij deze, mijn nieuwe leuke topje met tijgerprint!

Topje met tijgerprint van Costes

Ze hadden laatst zoveel nieuwe leuke kleding bij Costes dat ik flink heb ingeslagen. Ik kocht dit topje met tijgerprint en een shirt met “Rebel” bij Costes, en bij Only een wit topje met bloemen en een wit kanten shirtje. Die laatste staat ook al op de foto, dus die komt binnenkort op mijn blog.

Ik draag dit topje meestal in combinatie met mijn spijkerjasje of met mijn zwarte blazer. Dan kun je ‘m wat langer doordragen voordat het echt winter wordt. Omdat het een diepe hals heeft, draag ik er ook vaak een leuk kettinkje bij. Dat maakt de outfit echt af 🙂

Wat vind jij van deze nieuwe trend met dierenprints?

  • Justin
    December 31, 2019

    Ziet er super leuk uit!

Leave a Reply

Previous Post
Kroatië, 3x in de krant, growth hacking bedrijf opgezet
Next Post
Mijn nieuwe setjes van Hunkemöller & meer over de Doutzen Kroes collectie