/

Kroatië, 3x in de krant, growth hacking bedrijf opgezet & tijdelijk gratis coaching

Ik heb al een tijdje niet geblogd, maar ik heb genoeg meegemaakt dat ik nog kwijt wil. ik ben naar Kroatië geweest, stond meerdere keren in de krant en heb samen met een zakenpartner een growth hacking bedrijf opgezet.

Kroatië: eind mei

Eind mei ging ik op vakantie naar Kroatië. Superleuk was dat! De eerste helft van de week werkte ik nog als businesscoach, en de andere helft gingen we elke avond naar een club. Ik heb ook wat dingen gefilmd die je hier kunt terugvinden op mijn instagram. Meer filmpjes van Kroatië kun je terugvinden via de insta stories van mijn account @evavandenb.

Voor de 3de keer in de krant: 7 juni

Eerst stond ik in het NRC, op 1 juni in de Telegraaf en op 7 juni in het AD. Ik besteedde alles uit wat langer dan een uur werk was of langer dan 5 minuten nadenken is. Inmiddels heb ik dit even stopgezet, maar die freelancers ga ik weer opnieuw benaderen zodra ik een stevigere basis heb voor mijn bedrijven.

Het artikel in het AD kun je hier teruglezen.

Growth hacking bedrijf opgezet: 9 juni en 10 juni

Op 9 juni heb ik met mijn zakenpartner Max van den Hurk een bedrijf opgezet dat growth hacking trajecten aanbiedt aan start-ups. De dag erna hadden we onze eerste afspraak met een klant, die direct enthousiast was. Via Facebook waren er ook superveel ondernemers die interesse hadden, maar onze focus lag even op deze eerste klant, omdat dat een echte start-up was.

Hieronder vind je het bericht dat ik daarover op Linkedin had gezet:

Tijdelijk gratis coaching

Zodra mijn zakenpartner en ik alles weer op een rijtje hebben (hij z’n studie en ik m’n gezondheid), pakken we ons bedrijf weer op. Ik zit er wel over na te denken om gratis coaching aan te bieden tot die tijd, zodat ik er weer een beetje in kan komen. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je me altijd mailen via info@heygirlboss.com, of je stuurt me een dm via instagram (@evavandenb). De gratis coaching zal vooral via Whatsapp zijn.

Welke vragen zou jij stellen in een coachingcall?

Leave a Reply

Previous Post
Hunkemöller: nieuwe zomercollectie & lingerie
Next Post
Outfit | Topje met tijgerprint