/

Hunkemöller: nieuwe zomercollectie & lingerie

De echte hittegolven zijn voorbij natuurlijk, maar hoe leuk is de nieuwe collectie van Hunkemöller?! Met hun zomerse kleurgebruik – roze, roze en nog eens roze – ben je direct zomerproof met hun slippers en drinkfles. En dat niet alleen: ze blijven naast zomeritems ook met nieuwe mooie lingerie komen. En als dat nog niet genoeg is, heeft Hunkemöller korting op de mooiste lingerie via hun website. Kortom: als ik dit blogartikel af heb, ga ik nog even lekker verder shoppen 😉

Hunkemöller zomercollectie

Zowel de slippers als  de drinkfles komen van Hunkemöller. De slippers lopen fijn, en zo’n drinkfles is onmisbaar in de zomer. Hunkemöller heeft met deze collectie eigenlijk de perfecte items voor een dagje strand. Of een dagje naar de stad, kan ook 😉 Ik neem sowieso altijd een drinkfles mee als ik ga winkelen.

Nieuwe collectie lingerie

Met de cadeaubon die ik van Hunkemöller kreeg heb ik naast de slippers en de drinkfles ook nog lingerie gekocht. De strikjes die op de bandjes van de bh zitten zie je ook nog als je een topje met spaghettibandjes aanhebt. De perfecte bh voor onder je zomerse kleding dus. Ik draag hem vaak in combinatie met een dun topje met bloemenprint van Only, want dan maken die strikjes op de bh-bandjes de look helemaal af.

Hunkemoller collecties

Op de site van Hunkemöller, bij de nachtmode, vind je meerdere supermooie collecties. De Satijnen en Velvet Collectie zijn m’n favorieten, maar verder heb je ook de Fleece Collectie, met lekkere zachte kleding zoals badjassen.

Bij de Satijnen Collectie vind je juist weer meer nachtmode zoals supermooie lingerie en pyjamasetjes. Ik geloof dat mijn groene, Satijnen pyjamasetje van Hunkemöller ook bij die collectie hoort.

Korting bij Hunkemöller

Ik zie dat er nu 20% korting is in de webshop, op de mooiste lingerie. Ik heb zelf nog geld over van mijn cadeaubon, dus ik ga ook maar eens flink inslaan 😉

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller

Leave a Reply

Previous Post
Eind 2018: een burn-out op m’n 17de
Next Post
Kroatië, 3x in de krant, growth hacking bedrijf opgezet