/

Ik heb één vraag aan je (+ bluetooth speaker winactie!)

Zoals je ziet heb ik iets héél leuks om weg te geven: deze mooie, fijne bluetooth speaker! Zet je Spotifylijst maar vast klaar, want wie weet ben jij straks degene die ook met zo’n box over straat gaat. Of ehm, gewoon lekker thuis je muziek luistert. Kan ook natuurlijk.

Over deze speaker

Nu heb ik totaal geen verstand van speakers, maar ik wil je er toch het een en ander over vertellen. Hij komt van Bluetoothspeaker Center en het is (je raadt het niet) een bluetooth speaker. Superhandig, want je kunt ‘m daardoor overal mee naartoe nemen. De accuduur is 8 uur – oeps, dat rijmt – en het geluid is beter dan de Hema speaker die ik hiervoor had. Niet dat je daardoor een beter beeld krijgt van de geluidskwaliteit, maar ik kan je vertellen dat ik daar écht wel tevreden over ben. Wat wel meer kan zeggen over de geluidskwaliteit, is dat hij een vermogen van 10W heeft. Ik geloof dat dat gemiddeld is.

Dit is gelukkig ook de eerste keer dat ik een speaker heb gevonden waarmee geen gekke dingen gebeuren (lees: dingen zoals loszittende onderdelen, kortsluiting, ruis, een gillende speaker (ja echt), of letterlijk een grote vonk die uit een box kwam: ik heb het allemaal meegemaakt met Hema en Action speakers)

Goed. Je kwam waarschijnlijk voor de winactie. En hopelijk ook voor de vraag die ik wilde stellen. Die vind je beide onder de foto.

Speaker winactie

Je zag het al aan de titel, maar het leuke is dus dat jij precies dezelfde speaker kunt winnen. En ja, ik wéét het: het is al een eeuwigheid geleden dat ik een winactie hield. En het werd echt weer tijd. Dus bij deze 😉 Beide speakers zijn trouwens beschikbaar gesteld door Bluetoothspeaker Center, maar ik ben wel degene die ‘m persoonlijk naar je opstuurt. Met persoonlijk kaartje. (En een handtekening. Grapje.)

Meedoen?

Je hoeft er eigenlijk bizar weinig voor te doen:

 • Laat in een reactie op dit artikel weten dat je meedoet
 • Zorg ervoor dat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen (laat je mailadres achter het reactievakje)
 • Mag, maar moet niet: beantwoord onderstaande vraag – dankjewel!

En die ene vraag – los van de winactie – is..

Waarover zou je tips willen lezen op HeyGirlboss.com?

Voor mijn blog over ondernemen (Hey Girlboss) wil ik namelijk wat meer lezersvragen gaan beantwoorden. Wil je een bedrijf starten maar loop je vast? Wil je extra inkomsten uit je blog halen maar weet je niet hoe? Of heb jij een héél specifieke vraag die ik kan beantwoorden in een blogartikel? Laat het weten in je reactie – wie weet krijg je binnenkort een uitgebreid antwoord op je vraag.

Over 14 dagen (dus op 4 september) krijgt de winnaar een mailtje van me!

 • Eva Thomma (makeitbae
  August 22, 2018

  Super leuke winactie! Ik doe natuuurlijk graag mee (eva.thomma@gmail.com )
  En ik zou graag nog advies willen lezen over hoe je nou eigenlijk het best een mailtje kan schrijven als je een samenwerking aan wilt gaan.
  Xx Eva

 • Miriam
  August 22, 2018

  Ik doe zeker mee! Ik zou jouw vraag willen beantwoorden maar ik heb er toch geen verstand van dus ik laat het lekker over aan onze expert. xxx-Miriam.
  Echt trots op je Eva op alles wat je hebt bereikt.

 • Naomi Dekker
  August 22, 2018

  Wat leuk! Ik doe graag mee! Ik zou graag wat willen lezen over hoe je het beste social media kan inzetten voor je bedrijf! Liefs ! (info@naomidoet.nl)

 • Unknown
  August 22, 2018

  Oh zo´n fijne speaker is dit!

 • FotograafFi
  August 22, 2018

  Uiteraard doe ik mee! Je hebt m'n nummer als t goed is en als je m niet meer hebt, last t me ff weten 😉 En ik zou graag meer willen lezen over hoe je een groter bereik kunt krijgen met je blogs.
  X

 • MC Kleuver
  August 22, 2018

  Goeiedag mevrouw Eva! Graag zou ik meedoen met je winactie. Ik zou graag meer tips krijgen over hoe social media te gebruiken voor een groter bereik.

 • Geertje van den Bergh
  August 23, 2018

  😘Mooie foto Eva en weer een leuk stukje,trots op je😊

 • Nicole orriëns
  August 23, 2018

  Die speaker ziet er leuk uit. Niet te schreeuwerig en heel neutraal. Succes met de winactie!

 • Roos
  August 23, 2018

  Ik doe zeker mee! En het lijkt me interessant om te lezen over Instagran. Hoe bouw je nou een leuke 'fanbase' op via Instagram?

 • Marleen Hartog
  August 23, 2018

  Ik vind het altijd fijn wanneer tips gecombineerd zijn met persoonlijke ervaringen, dat geeft een artikel waarde. Ik ben dus benieuwd naar jouw ervaringen qua ondernemen. Waarmee spring jij eruit? Hoe lang duurde het voor je geld ging verdienen met je blog? Welke manieren zet je hiervoor in?

 • Bianca
  August 23, 2018

  Handig zo'n bluetooth speaker! Ik heb er al één dus gun ik dit aan iemand anders, veel succes allemaal 🙂

 • Juliette
  August 23, 2018

  Wat een mooi ding! Ik zou graag meer partnerships aan willen gaan. Hoe doe ik dat?

 • Kirsten
  August 24, 2018

  Wat een leuke winactie ik doe graag mee. Ook zou ik graag willen lezen over hoe je meer mensen bereikt met je blog!

 • MC Kleuver
  August 24, 2018

  Misschien een idee als: wat to do and what not to do in je blogs 🙂

 • Latanie
  August 24, 2018

  Wat een handig ding, lijkt me super om mee te nemen naar vrienden!

 • Priscilla Dijkstra
  August 25, 2018

  Super leuk zo'n speaker! Handig voor mee op vakantie. Succes allen die meedoen.

 • Ellen VC
  August 25, 2018

  Vooral tijdens de zomer gebruik ik vaak een bluetooth speaker! Succes aan de deelnemers!

 • Mei Qi
  August 25, 2018

  Super leuk! Ik doe zeker mee!

 • Florence
  August 27, 2018

  Supertoffe giveaway! Het lijkt me interessant op girlboss struggles uitgelicht te zien en hier oplossingen voor te zoeken 😉

 • Florence
  August 27, 2018

  Ik doe trouwens graag mee met de winactie!

Leave a Reply

Previous Post
Off-shoulder blouse & All Stars
Next Post
Hunkemöller x Pamela Reif fashion blogger collectie