/

Off-shoulder blouse & All Stars

Zit je net lekker door het internet te scrollen, op zoek naar kleding die je toch niet nodig hebt omdat je hele kast al vol ligt, kom je opeens deze off-shoulder blouse tegen. Ja. Dan moet je wel. Ik kocht deze blouse online bij Costes – een geweldig kledingmerk waar ik de laatste tijd (misschien net iets té) veel kleding van koop. En die laat ik dus graag aan je zien.

Off-shoulder blouse van Costes

Normaal gesproken ben ik niet zo van de blousejes. En als ik ze al koop, dan merk ik dat ze toch in m’n kast blijven liggen. Stom hè? En toen kwam ik opeens deze mooie donkerblauwe blouse tegen bij Costes. Ik móést hem hebben. Ontzettend logisch ook (niet dus) want ik draag weinig off-shoulder kleding, en bijna nooit blouses, en al helemáál nooit donkerblauwe kleding. Dus dan moet je toch gewoon een donkerblauwe off-shoulder blouse kopen? Ja toch?

En wow, ik ben écht blij met deze aankoop. Deze off-shoulder blouse is gemaakt van de fijnste stof ooit. En ergens wist ik al wel toen ik ‘m online ging bestellen, dat ik tevreden zou zijn over de stof. Mijn paperbag broek komt namelijk ook van Costes, en die is van ongeveer dezelfde stof gemaakt.

Converse all-stars

Ik ben hartstikke fan van m’n roze Adidas Superstars die ik om die reden bijna altijd draag, maar die passen nou eenmaal niet overal bij. In ieder geval niet bij een blauwe blouse. Gelukkig kocht ik zo’n twee jaar geleden deze zwarte all-stars van Converse 😉 Ze raken letterlijk nooit uit de mode en passen overal bij. Dat ze zwart zijn, maakt het combineren echt stukken makkelijker.

Ik droeg m’n All Stars toevallig ook bij m’n nieuwe lichtblauwe bloemenjurkje. Voor de zomerse dagen zijn dit soort katoenen schoenen echt onmisbaar. Het scheelt echt een stuk qua warmte (had je ooit verwacht dat we zo’n hete zomer zouden krijgen in Nederland?!). Je vindt deze All Stars o.a. bij hier bij OTTO, en ik zag laatst ook nog dat de grotere maten van deze schoenen (moet je even opzoeken via hun zoekfunctie) maar de helft kosten daar. Moet je daar wel net in passen natuurlijk 😉

 • Mira Ennen
  August 17, 2018

  Costes heeft zo veel mooie dingen!

 • Eva Van Den Bergh
  August 17, 2018

  Ja hè? Ik blijf maar dingen kopen daar, haha 😉

 • Lodi blogt
  August 17, 2018

  Ik vind hem heel leuk en als ik geen kinderen had, die continue op me klommen zou ik t ook zeker dragen. Stoer met je gympies

 • Eva Van Den Bergh
  August 17, 2018

  Dan zou een off-shoulder blouse inderdaad niet zo handig zijn! 😉

 • Elisabeth
  August 17, 2018

  Ik zou zelf geen off-shoulder shirts dragen. Voel ik me niet comfortabel genoeg in.

 • Roos | So it's Rose
  August 17, 2018

  Ik vind all stars echt nog steeds zo ontzettend leuk! Maar ik ben gestapt met het dragen er van omdat ze gewoon niet zo veel steun bieden, helaas.

 • Hippiemeisje Een persoonlijke blog
  August 18, 2018

  mooie look eigenlijk.. Misschien wat donker, maar zeker geslaagd!

 • Mama's Liefste
  August 18, 2018

  Zeker een hele leuke look! Ik vind het off the shoulder shirtje ook erg zomers

 • Desi
  August 18, 2018

  Ontzettend leuke outfit. Ben ook altijd dol op converse onder een stoere jeans. En de blouse vind ik erg leuk

 • Anja
  August 18, 2018

  Hele mooie look, mijn dochter is ook grote fan van All Stars, maar ik zal haar dit artikel niet laten lezen, want dan komen er nog meer schoenen in huis 😉

 • Esther Perfors
  August 19, 2018

  Superleuk outfit! Ik houd van de style en met dit mooie weer kunnen we gelukkig veel bohemian items aan!

Leave a Reply

Previous Post
Mijn nieuwe zomerse bloemenjurkje
Next Post
Ik heb één vraag aan je (+ bluetooth speaker winactie!)