/

Mijn bedrijf bestaat 6 weken! Hoe gaat het nu en waar loop ik tegenaan?

Sinds 6 weken heb ik m’n eigen bedrijf. Tijd om een update te geven, vond ik. Hoe gaat het nu en waar loop ik tegenaan? Ik deel het vandaag met je!

Het is hard werken

In het begin gaat overal nog ontzettend veel tijd in zitten. Klanten benaderen kost bijvoorbeeld al veel tijd. Gelukkig zit ik nu op het punt dat ik zelf geen klanten meer hoef op te zoeken, omdat ik – en ik ben blij dat ik dit kan zeggen – er al meer dan genoeg heb. Maar juist óók dan is het nog hard werken. Je hebt bepaalde deadlines, wilt kwaliteit blijven leveren en je moet ook tijd overhouden voor ‘indirecte’ dingen die je voor je werk moet doen.

Maar ik vind het helemaal geweldig

Ik vind het zó leuk om m’n bedrijf te zien groeien. En alles gaat ook zo snel. Ik weet nou niet of ik het marketingdeel of het schrijven van de teksten leuker vind. Natuurlijk kan ik altijd nog kijken welke diensten ik in de toekomst nog meer kan aanbieden. Misschien ga ik wel bedrijven helpen om hun conversie te verhogen? Wie weet!

Ik weet het: school is er ook nog 😉

Al m’n plannen kosten me veel tijd. En ik heb zelf ook wel door dat ik ook tijd aan school moet blijven besteden. En daar heb ik ook meteen weer wat aan gedaan 😉 Vorige week heb ik bijvoorbeeld m’n gemiddelde voor natuurkunde weer flink opgehaald, omdat ik een 8 had voor de laatste toets. Nu wil ik me ook echt gaan focussen op de toetsweek die ik over zo’n 2 weken heb. Geen nieuwe projecten meer starten, maar dus echt weer even aan school denken.

Dus, ja: ik moet m’n ideeën even uitstellen

Ik heb nog zóveel ideeën om m’n bedrijf – zowel m’n tekstbureau als HeyGirlboss zelf – een boost te geven, maar die heb ik even uitgesteld tot na mijn toetsweek. Daarna heb ik vakantie. Ik kan niet wachten totdat ik alle tijd heb om al m’n ideeën uit te werken!

Kortom: het gaat goed!

Alles is zo’n beetje opgestart. En het goede nieuws is: m’n tekstbureau loopt! Ik heb al samen mogen werken met ontzettend leuke websites en tot nu toe is iedereen tevreden. Het zijn trouwens geen eenmalige samenwerkingen: ik heb inmiddels allemaal vaste klanten 😉 Ook ben ik afgelopen week benaderd om deel uit te gaan maken van een team van zzp’ers die samen websites bouwt. Ik mag dan de SEO-teksten schrijven. Waarschijnlijk wordt dit dus ook hetgene waar ik me op zal gaan focussen de komende tijd, omdat dit de wat grotere opdrachten zijn.

Trouwens: raad eens wie zich heeft ingeschreven voor m’n nieuwsbrief van HeyGirlboss? Yvonne van het youtubekanaal Life of Yvonne! Zij deelt zelf ook tips over ondernemen en ik stuur haar weleens updates over m’n bedrijf, omdat ze in haar maillijst altijd vraagt om haar terug te mailen 😉 En toen schreef ze zich opeens in voor m’n nieuwsbrief! Echt superleuk. Ze heeft trouwens ook een geweldig instagramaccount: @lifeofyvonne.

Wil je wekelijks mijn tips over bloggen & ondernemen in je mailbox?

Schrijf je hieronder in voor de tips van HeyGirlboss.com

Wat vind jij van de eerste artikelen van HeyGirlboss?

 • Nicole orriëns
  June 8, 2018

  Wauw, wat goed zeg! Fijn dat het zo voorspoedig verloopt. Ik vind het knap dat je het zo combineert met school!

 • Daisy de Vos Burchart
  June 8, 2018

  Wauw, topper! Alle begin is moeilijk! Maar meid, jij gaat er komen! En mooi dat het combineren met school zo goed gaat! Ben zelf student en heb een gezin en een blog en youtube kanaal dus weet als geen ander hoe lastig dat kan zijn hihi..

  Keep on going girl!

 • Lodi blogt
  June 8, 2018

  Super gaaf dat je dit doet en nu eigenlijk al kan zeggen dat je voor nu gewoon al genoeg klanten hebt, Gaaf hoor!

 • Mariëlle -
  June 8, 2018

  Wat fijn om te lezen dat alles zo goed gaat en dat je bruist van de ideeën. Keep up the good work ✌🏻

 • Lipstickencupcakes
  June 8, 2018

  Super! Fijn om te zien dat het goed gaat. Denk ik alle drukte wel goed om jezelf

 • Kimberly
  June 10, 2018

  Wat fijn dat het al zo snel aan het lopen is!

 • Nicole
  June 10, 2018

  Dapper dat je naast je studie de stap genomen hebt op een eigen bedrijf te starten. Veel succes met je bedrijf en super dat je al zo'n mooie start hebt gemaakt.

 • Alexandra H
  June 10, 2018

  Wat fijn dat het zo goed loopt, goed om te horen! 🙂 xx

 • Roos
  June 12, 2018

  Super tof zeg dat Yvonne zelfs is ingeschreven op je nieuwsbrief!

 • Lana
  June 22, 2018

  Wat gaaf dat je een eigen bedrijf bent gestart en tof dat Yvonne zich heeft ingeschreven op je nieuwsbrief. Veel succes met je bedrijf :)!

 • Mei Qi
  July 1, 2018

  Aah wat ben je goed bezig!!

Leave a Reply

Previous Post
Blouse met bloemetjesprint
Next Post
YES! Ik heb eindelijk een paperbag broek