/

Bloesem, outfit & tip voor mooie schoenen

Kun je je voorstellen dat dit gewoon bij ons in de straat is? Al de hele week was ik op zoek naar bloesembomen die laag genoeg waren om foto’s bij te maken. Dat was nog een heel gedoe, maar het is uiteindelijk gelukt.

Het perfecte weer voor dit geruite broekje

Ik draag m’n crop top van Adidas die ik vorig jaar kocht, samen met dit geruite broekje van Bershka. Eindelijk was het zulk mooi weer dat ik dit deze geruite short weer aan kon 🙂 Ik merk trouwens wel bij de kleding van Adidas dat je beter de basics kan kopen dan de shirts met speciale patronen, want die vind je over een jaar waarschijnlijk niet meer zo leuk als toen je het kocht. Gelukkig draag ik dit shirtje nog vrij vaak en ben ik er nog steeds blij mee!

Crop top: Adidas (goh 😉 )/ Geruit broekje: Bershka / Horloge: Cluse / Ring, armband: May Li / Het ananaskettinkje dat je op de foto bijna niet ziet: Beadies in Utrecht.

Deze ring en het armbandje won ik een hele tijd geleden bij May Li. En het fijne is: deze sieraden blijven wél mooi. En ja, dit zijn dus m’n favoriete sieraden van het moment. Later deze week – of volgende week – schrijf ik trouwens over m’n favoriete lente- & zomeritems.

Ik heb de schoenen van Gabor herontdekt

Al meerdere keren had m’n moeder links naar de schoenen van Gabor doorgestuurd. Heel leuk allemaal, maar ik had toch al nieuwe schoenen en ik dacht altijd dat het meer een merk voor haar was. En wat blijkt? Ze hebben een hele leuke collectie met Gabor sneakers die ik nog helemaal niet had ontdekt. Toen ik tijdens Koningsdag in Utrecht was, zag ik ze ook al in de winkel en ik vind ze echt leuk. Vooral hun sneakers met bloemenprint zijn leuk voor de lente.

Sowieso ben ik de laatste tijd meer into nieuwe schoenen kopen. Niet alleen bij Gabor, maar ook bij andere merken heb ik alweer leuke schoenen gezien. En dat terwijl ik juist zoveel moeite had gedaan om de schoenen die ik nu heb te vinden 😉 Ik zoek in ieder geval nog simpele schoenen voor onder een lange paperbag broek die ik ergens online had gezien, want daar passen mijn roze sneakers niet onder. Ik ga nog even kijken wat ik doe en dan zie je het vanzelf op m’n blog!

Hoe zien jouw schoenen voor de lente eruit? Heb je ook foto’s gemaakt van de bloesem?

*In samenwerking met Gabor
 • Kirsten
  May 15, 2018

  Ik snal helemaal dat je de perfecte foto's wil nemen van die bloesems Ik zit daar ook weer op te wachten, maar ik zal eerst mijn examens moeten afmaken voordat ik weer actief ga bloggen.

 • Jouvence
  May 16, 2018

  Je hebt een erg leuke outfit aan, staat je goed! De foto's zijn goed gelukt.

 • Daisy de Vos Burchart
  May 16, 2018

  Wat staat dit je leuk!! En superleuk zo die foto's met de roze bloesems! De foto's zijn dan ook erg goed gelukt meid!

 • Daisy Van Dorsselaer
  May 16, 2018

  Leuke outfit! Ik zou ook zo kiezen voor dat broekje!

 • Sylvahna.nl
  May 16, 2018

  Ahh wat een superleuk zomers outfit! Hele mooie sieraden en die bloem maakt de foto echt af!

 • Joyce van de Pas
  May 16, 2018

  Ik heb ook zo'n schoenen tic, erg hè!

 • Anoniem
  May 17, 2018

  Ik heb geen speciale lente schoenen. Hoewel ik erg verknocht ben aan mijn concerse gympen die een beetje oud beginnen te worden.
  Ik vind deze combi je erg leuk staan.

 • Nicole orriëns
  May 17, 2018

  Superleuk broekje en het staat je ook heel goed. De foto vind ik echt prachtig geworden.

Leave a Reply

Previous Post
Waarom Engels goed is voor je carrière + 5 tips van een freelance vertaler
Next Post
Blouse met bloemetjesprint