/

Outfit & Dé onthulling van m’n projecten (ik heb een eigen bedrijf!)

Eindelijk kan ik jullie vertellen waar ik al die tijd mee bezig ben geweest. Het opzetten van alles heeft zo’n 2 maanden geduurd. Bedenk je even hoe lastig het was om niet alles al aan iedereen te vertellen in die tijd 😉 Sommige vrienden weten het inmiddels al deels, maar het meeste heb ik voor mezelf gehouden. Vandaag is het dus zover en vertel ik je er alles over!

Ik heb een eigen tekstbureau!

Precies twee weken gelden heb ik me ingeschreven bij de KvK. In het begin was ik er nog niet zeker van dat het zou lukken – volgens de website van de KvK heb je onder de 18 ‘handlichting’ nodig, wat betekent dat een kantonrechter je meerderjarig verklaart – maar de inschrijving ging vanzelf en er was alleen toestemming van mijn ouders nodig. Mijn blogs heb ik ook ingeschreven omdat dat allemaal in één keer kon.

Hey, Girlboss! Mijn tweede blog (over ondernemen)

Dit weet nog bijna niemand: ik ben een tweede blog gestart! Je kunt hem vinden op heygirlboss.com. Op die blog ga ik je alles vertellen over hoe je een online bedrijf opzet. Ik heb besloten om mijn tekstbureau te koppelen aan mijn nieuwe blog. Nóg een website daarvoor vond ik niet nodig. Mijn ‘werk’ als freelance tekstschrijver is gewoon iets wat ik erbij doe. Ik merk dat ik vrij snel veel klanten kan binnenhalen, dus als ik het nog groter zou aanpakken, dan hou ik geen vrije tijd meer over. Mocht het zover komen dat ik opdrachten ga uitbesteden, dan kan ik het altijd nóg beter gaan aanpakken.

Mijn nieuwe aanwinst van Zara 😉

Echt waar, ik slaag áltijd bij de Zara. We maakten deze foto’s in Den Bosch, waar we toch al waren omdat we naar de KvK in den Bosch waren geweest. Nog geen uur voor het maken van deze foto’s had ik deze nieuwe crop top gekocht. Ik ga de laatste tijd vaker naar Utrecht eigenlijk, maar nu ben ik er dus achtergekomen dat Den Bosch véél meer leuke plekjes heeft om je outfits op de foto te zetten. Kleine bruggetjes tussen de leuke huisjes, poortjes, noem maar op. Jammer dat daar dan weer minder winkels zitten dan in Utrecht, maar ik wil vanaf nu zeker alsnog vaker naar Den Bosch gaan om foto’s te maken.

De eerste klanten voor mijn tekstbureau

In de vakantie ben ik bezig geweest met het vinden van klanten. En dat lukte me, al vóórdat mijn nieuwe website online ging. Tips over het vinden van klanten vind je dus binnenkort ook op Hey Girlboss. Je vindt daar trouwens ook meteen mijn portfolio als freelance tekstschrijver. Vanaf nu ga ik trouwens niet meer echt ‘op zoek’ naar klanten. Ik hoop dat ze me vanzelf gaan vinden via mijn blog 😉

En project 3 dan? + nog meer ideeën

Nu ben je vast ook benieuwd geworden naar het derde project. En om je nog nieuwsgieriger te maken: er is een project bijgekomen dat ik eerder ga waarmaken. Dat derde project kan ik je namelijk écht pas over een jaar vertellen. Ik denk dat ik dat zowel hier als op mijn nieuwe blog vertel. Ik heb inmiddels trouwens nog wel meer ideeën voor nieuwe dingen. Van héle nieuwe projecten tot dingen om toe te voegen aan Hey Girlboss. De komende tijd zal ik steeds meer toevoegen aan mijn nieuwe blog en als het écht speciaal is, dan zal ik het je ook via Hashtag Eva vertellen.

Het eerste artikel op Hey Girlboss staat al online! Ik leg je daar meer uit over de onderwerpen waarover ik ga schrijven. Als je zelf nog leuke ideeën hebt, dan hoor ik dat ook graag natuurlijk. Je mag me altijd mailen, al kun je onder dit artikel ook je ideeën achterlaten 🙂

 • Dionne Knooren
  May 7, 2018

  Wauw! Wat goed en wat leuk zeg! 😀

 • Nicole orriëns
  May 8, 2018

  Gefeliciteerd met je nieuwe onderneming. En heel veel succes gewenst natuurlijk!

 • Nienke Hilbrands
  May 8, 2018

  Wat leuk!! Ik ga meteen je tweede blog volgen. Zo jong, maar zo goed bezig! You rock Eva.

 • Hippiemeisje Een persoonlijke blog
  May 8, 2018

  Ik wens je heel veel succes met je project!!!! Go for it!

 • Karen Liesens
  May 8, 2018

  Allereerst proficiat met je eigen bedrijf! Dan over de outfit: wat een mooie kleur dat okergeel! staat je goed!

 • Miriam-Sweet&nice things
  May 8, 2018

  Gefeliciteerd!
  Wauw echt goed bezig!
  Leuke foto’s!

 • MC Kleuver
  May 8, 2018

  Ik had je natuurlijk al gesproken. Nog een keer wil ik zeggen dat ik ontzettend trots op je ben en ik ben benieuwd hoe er jij het gaat schoppen!

 • Lipstickencupcakes
  May 8, 2018

  Gefeliciteerd met je nieuwe project. Goed bezig meis!

 • Me-licious Blogger / Vlogger
  May 8, 2018

  Leuk om te lezen eva en van harte. Je bent lekker bezig en ook super lief dat je dit met ons wilt delen en ons wilt inspireren. Ik ben benieuwd wat je allemaal op heygirlboss gaat publiceren. Ik heb er stiekem al een kijkje op genomen en inderdaad je hebt een heel leuke eigen stijl van schrijven;)

 • Roos
  May 9, 2018

  Zo leuk, je nieuwe blog ziet er zo mooi uit! Je bent zo gegroeid en bent nu echt lekker professioneel bezig.

 • Eva Van Den Bergh
  May 9, 2018

  Dankjewel! Ik waardeer je leuke reacties altijd enorm 🙂

 • Eva Van Den Bergh
  May 9, 2018

  Dankjewel!

 • Eva Van Den Bergh
  May 9, 2018

  Dankjewel voor je leuke reactie! 🙂

 • Alexandra H
  May 10, 2018

  Wat tof Eva! Heel gaaf dat je de stap hebt gezet, je nieuwe blog ziet er ook erg goed uit! Succes als onderneemster! 🙂 xx

 • Mama's Liefste
  May 11, 2018

  Goed bezig! Gefeliciteerd met je ondernemingen. Met deze outfit ga je het zeker maken

 • Eva C.
  May 12, 2018

  Gefeliciteerd met het starten van je eigen bedrijf! 😀 Tof he! Ik ga een kijkje nemen om je nieuwe website en ga die ook volgen want ben erg benieuwd naar je tips.

Leave a Reply

Previous Post
Mijn 5 favoriete, onmisbare items voor komende zomer!
Next Post
Waarom Engels goed is voor je carrière + 5 tips van een freelance vertaler