/

Mijn 5 favoriete, onmisbare items voor komende zomer!

Hadden jullie vorige week ook het gevoel alsof het zomer was? Eigenlijk hebben we in Nederland niets te klagen. Mocht de zomer tegenvallen, dan hebben we in ieder geval wel een mooie lente gehad 😉 Helaas is het inmiddels weer kouder en zit ik hier nu binnen met een trui. Om toch nog even in deze tropische sferen te blijven, deel ik vandaag mijn 5 favoriete items voor komende zomer.

Onmisbare items in de zomer

Het was zulk mooi weer vorige week, en wat was ik daar blij mee! Ik geniet echt van de zon. Soms vind ik het zelfs ontzettend jammer dat ik geen laptop heb, want dan kan ik gewoon buiten werken met dit fijne weer. Nu wordt dit geen lijstje met onmisbare dingen als een laptop – want natuurlijk heeft alles in dit artikel met mode te maken. Ik heb niet voor niets een modeblog 😉

1. Een goede bikini

Vorig jaar vond ik in september pas de perfecte bikini. Dat was een bikini van Bench die ik van LASCANA had ontvangen. Hij is ontzettend stevig en dat is precies wat ik zocht. Ik ga namelijk weleens waterskiën en dan is het niet zo handig als je bikini afzakt. Dus, ja, deze bikini hoort zéker op nummer één in dit lijstje.

LASCANA blijft vernieuwen en ook dit jaar hebben ze weer veel nieuwe bikini’s toegevoegd aan hun assortiment. Nieuwe printjes, nieuwe kleuren: het is bijna jammer dat ik nu al een leuke bikini heb. Al kun je er natuurlijk nooit te veel hebben 😉

2. Spijkerjasje (handig!)

Een spijkerjasje is ook onmisbaar in de (lente en) zomer. En dan niet als normaal spijkerjasje – ik mag hopen dat het warmer wordt deze zomer – maar als ‘zomerjas’. Een spijkerjasje is heel fijn om te dragen als je ‘s ochtends naar school fietst en het nog niet zo warm is. ‘s Middags knoop je ‘m om je middel of – als we het toch over fietsen hebben – doe je ‘m onder je snelbinders.

Leestip: maak je outfit lente-proof!

3. M’n geruite broekje & de rest van m’n collectie 😉

Inmiddels heb ik nog maar weinig ‘normale’ denim shorts in m’n kledingkast liggen. Ik draag veel liever m’n geruite broekje omdat die nét wat anders is. Ook in m’n nog groeiende collectie van speciale shorts: een short van roze suède en een zwart highwaisted broekje van een mooie stof. Ik hoop dat ik binnenkort nog een leuk broekje vind met bijvoorbeeld een tropische bloemetjesprint.

4. Sterrenkettinkje van Brandy Melville

In de lente en zomer draag ik nou eenmaal meer sieraden dan in de winter. Dit sterrenkettinkje hoort zeker thuis in dit lijstje. Dit soort mooie, gouden kettinkjes staan superleuk in de zomer. Ik zag dat Jennie ‘m ook heeft en zij combineert hem met nog een extra kettinkje. Dat doe ik zelf (nog) niet, maar dat is wel een leuk idee! Is dit dan toch dé manier om m’n gouden ananaskettinkje – dat ik jullie écht nog eens ga laten zien – vaker te dragen?

5. En eigenlijk al m’n cropped shirtjes

Ik weet niet wat het is, maar ik draag het liefst een kort shirtje. En dan altijd in combinatie met een highwaisted jeans. Niet alleen omdat die fijn zitten, maar ook omdat ik niet per se alles wil showen als ik een korter shirtje aan heb. Die draag ik eigenlijk alleen omdat ik ze beter bij m’n figuur vind passen – en in combinatie met die highwaisted jeans laat het je nóg langer lijken. Dat is dan weer mooi meegenomen 😉

Natuurlijk kan ik dit lijstje nog véél langer maken, maar dit waren de kledingstukken die het meest met de zomer te maken hebben. Wat is jouw favoriete zomeritem?


 • silkeblogs
  May 1, 2018

  Ja, een goede bikini is een echte musthave! Ik ben ook echt fan van crop tops met jeans met hoge taille!

 • Eva Van Den Bergh
  May 1, 2018

  Eindelijk iemand die ook fan is van broeken met een hoge taille 😉 Sommige mensen hebben er helemaal niks mee, maar ik vind het juist leuk 🙂

 • Nicole orriëns
  May 2, 2018

  MIjn Birkenstocks en Ecco ballerina's kan ik echt niet missen. Die draag ik veel in de zomer.

 • tamara
  May 2, 2018

  Leuke bikini van Bench ik hou erg van mijn birkenstocks in de zomer en maxi jurkjes

 • Laura / fitfunfab.nl
  May 3, 2018

  Zonnebril! ik kan echt niet zonder zonnebril! En natuurlijk ook bikini in de zomer en een fijn zomerjurkje, maar ik ga echt nooit de deur uit zonder zonnebril.

 • Rachelle
  May 3, 2018

  Die bikini's zijn inderdaad supergaaf! En ik ben ook heel blij met high waist broeken, maar dan vooral omdat het net dat beetje "flubber" op z'n plek houdt haha

 • Natalia
  May 4, 2018

  Ik heb nu nog bijna alleen maar high waist broeken. Verder vind ik ook een leuke bikini en een goed spijkerjasje onmisbaar in de zomer!

Leave a Reply

Previous Post
Zó vind je het perfecte spijkerjasje
Next Post
Outfit & Dé onthulling van m’n projecten (ik heb een eigen bedrijf!)