/

Outfit | Spijkerjasje en mijn nieuwe (roze!) Adidas Superstars

Jaja, ik heb ze eindelijk: mijn nieuwe schoenen. Man, wat heeft het lang geduurd totdat ik de perfecte schoenen had gevonden. Intussen had ik al simpele laarsjes bij H&M gekocht, maar ik wilde nog steeds andere kopen. Je merkt het namelijk echt qua kwaliteit. Het ene merk is gewoon beter dan het andere. Lang verhaal kort: ik wilde naast die van H&M óók andere, betere schoenen, en die kwam ik tegen bij Zalando.

Where to buy? Spijkerjasje via H&M – Adidas superstar BOLD via Zalando – Kettinkje via Brandy Melville – shirtje via H&M (oude collectie) – Broek van Topshop

Leestip: 11 tips om de perfecte broek te vinden

Adidas superstar platform sneakers

Had ik even geluk: ik kocht ze niet voor €109,95, maar voor €54,95. Dat scheelt de helft! Ik was ook niet per se op zoek naar schoenen – oké: eigenlijk wel natuurlijk, maar op dat moment dacht ik er even niet aan – en toen kwam ik ze zomaar tegen. ‘Zomaar’ als in: ik was weer eens afgeleid van m’n huiswerk en ik was aan het rondkijken op Zalando, en toen vond ik deze in de sale.

Het was wel even een gedoe, want de Adidas Superstar platform schoenen hebben blijkbaar een andere maatvoering dan de normale Adidas Superstars die ik al had. Je raadt het al: ik had de platform schoenen in de verkeerde maat besteld. En toen ik een maatje kleiner wilde kopen, was de prijs weer verhoogd. Gelukkig ging Zalando daar fijn mee om en kreeg ik het verschil terug.

Je vindt ze hier, helaas weer voor de normale prijs. Wie weet komt er ooit weer opnieuw korting 🙂

Dit sterrenkettinkje herken je vast uit m’n artikel van vorige week. Ik vind ‘m echt zó leuk! De laatste tijd koop ik eigenlijk alleen maar kleine, subtiele kettinkjes. Hiervoor kocht ik een ananas kettinkje, dat je vast nog op m’n blog gaat zien.

Mijn nieuwe spijkerjasje

Dit spijkerjasje kocht ik een tijd geleden online bij H&M. Hij was afgeprijsd naar zo’n dertien euro, dus hij belandde al snel in mijn online winkelmandje. Je vindt hem hier. Inmiddels kan ik echt niet meer zonder dit spijkerjasje! Op deze manier kun je ook je T-shirts en crop tops aan voordat het warm genoeg is. Heel handig dus, en het scheelt weer dat je niet allemaal tussentruitjes (is dat überhaupt een woord?) hoeft te kopen.

Leestip: 4 tips voor een lente-proof outfit

Het was écht lang geleden dat ik outfitfoto’s had gemaakt. Op deze fijne, warme – eigenlijk té warme – dag, hebben we dan ook 3 outfits op de foto gezet. Ik moet wel zeggen dat er door de warmte maar 2 outfits goed op de foto staan, want bij de derde had ik een trui aan, en wow, dat was wárm midden in de zon. Ik had deze warme lentedag een beetje onderschat, en dat zie je terug op de foto’s van die derde outfit, haha. Anyways, omdat ik na die dag veel foto’s had om te bewerken, heb ik maar meteen de proefversie van Lightroom gedownload. En toen bleek dat je dat programma 14 dagen kunt proberen in plaats van 7. Hoe fijn! Ik ben dus meteen de foto’s gaan bewerken met Lightroom en ik ben best wel blij met het resultaat, al zeg ik het zelf 😉


Heb jij al een spijkerjasje?

 • Alexandra
  April 16, 2018

  Leuke outfit, staat je goed! Heel tof je nieuwe sneakers 🙂

  xx

 • Eva
  April 16, 2018

  Love the outfit!! En echt hele leuke foto's <3

 • Eva Van Den Bergh
  April 16, 2018

  Dankjewel!

 • Eva Van Den Bergh
  April 16, 2018

  Dankje Alexandra! 🙂

 • Mariëlle -
  April 18, 2018

  Ik ben helemaal weg van je spijkerjasje en die ketting vind ik ook super cute!

 • Kiki Hasselton
  April 18, 2018

  die gympen zijn echt te gek! staat super leuk zo!

 • Jessica - Foodie Feest
  April 18, 2018

  Leuke oufit! Vooral de schoenen vind ik leuk, lekker vrolijk kleurtje 😀

 • Nicole orriëns
  April 18, 2018

  Ja echt wel. Ik kocht het ooit bij de Zeeman. En in de winter heb ik er een met een voering van nepbont.

 • Rachelle
  April 18, 2018

  Een spijkerjasje staat je goed! Ik heb geen spijkerjasje, ik kom daar niet zo mee weg als jij!

 • All About Bertina
  April 18, 2018

  Wat een leuke outfit! Het is echt een outfit die ik zelf zou aantrekken. Zelf draag ik ook altijd mijn spijkerjasje, die lijkt trouwens heel erg veel op jouw jasje.

 • Karlien Vermeersch
  April 18, 2018

  Oooeh die schoenen zijn echt wel leuk!

 • Linda van Andel
  April 19, 2018

  Ik vind spijkerjasjes echt super functioneel tijdens deze tijd van het jaar. En stylish natuurlijk! Je nieuwe schoenen vind ik ook erg leuk, en ze zijn helemaal lente Proof met deze lieve kleur!

 • Roos
  April 21, 2018

  AHH! Je schoenen zijn echt zo cool!

 • Eva Van Den Bergh
  April 21, 2018

  Dankjewel, Roos! 🙂

 • Anoniem
  April 22, 2018

  Dat is nog eens een leuk prijsje voor een mooi spijkerjasje

Leave a Reply

Previous Post
Update over m’n projecten: Afspraak bij de KvK & de juiste mensen vinden
Next Post
Tip:Timberland look-a-likes van H&M