/

Déze truien in herfstkleuren wil je hebben | Is it black friday yet?

Afgelopen weekend was het National Glamour day: bij veel winkels kreeg je 20% korting op je aankoop. Heb je het gemist? Zet dan maar alvast in je agenda dat het 24 november Black Friday is. Ja, dit jaar ben ik vroeg, want vorig jaar kwam ik er te laat achter dat dit überhaupt een ding was. De items in dit artikel zijn niet bepaald goedkoop, maar ik hoop dat ze dat tijdens Black Friday wél zijn.

1 |  Velvet Adidas shirt

Ik vind velvet een supermooie stof, maar ik ben nog nooit een shirt tegengekomen dat ik mooi genoeg vond. Maar deze is wel heel mooi. Dit Adidas shirt heeft een hooggesloten hals: dat is typisch iets wat ik leuk vind. Op dit moment is hij uitverkocht, maar hij wordt gewoon weer aangevuld.

2 & 7 | Korte truien

Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik héél vaak cropped shirtjes aan heb. En die trend zet ik gewoon door in de winter 😉 Een cropped trui vind ik dus écht heel leuk. Met een highwaisted broek is zo’n korte trui niet eens koud. Wel een beetje jammer dat deze truien zo duur moeten zijn, maar misschien worden ze wel afgeprijsd tijdens Black Friday! De rode trui vind je hier en de de grijze vind je hier.

3 | Riem van H&M

Ik geef maar toe dat ik met deze riem niet ga wachten tot Black Friday. Ik wilde graag een riem én deze was niet duur, dus die heb ik gisteren al besteld. Ik bestelde hem samen met deze choker.

4 | Gele trui van chenille

Ik heb al een roze trui van chenille – die overigens cropped is, zoals de twee truien waar ik het eerder over had. Geel is een kleur die ik al langer in m’n kledingkast wil, dus deze trui was perfect. Je vindt hem hier bij Zalando.

5 | oranje trui:

Deze oranje trui van & Other Stories zag ik op Youtube, in een video van Roos-Anne (Moderosa). Als je geen €5,- verzendkosten zou moeten betalen, had ik ‘m al besteld. Deze trui wil ik namelijk al best lang. Een andere optie zou deze van H&M kunnen zijn, maar ik weet niet zeker of die dingen – hoe noem je dat? – op de mouwen wel leuk zijn als ik die trui aanheb.

6 | Pantalon met witte strepen

Deze zwarte pantalon vind je hier. Ik zoek al heel lang een zwarte pantalon met witte strepen, maar ik kom nergens de perfecte tegen. Ik zou er een willen die lang genoeg is én met brede witte strepen. Bij de Bershka zag ik zoiets, maar die heeft redelijk wijde pijpen. Weet iemand waar ik de perfecte pantalon kan vinden?

Black Friday, zei je?

Je zult vast wel gemerkt (en gelezen) hebben dat alle items in dit artikel aan de dure kant zijn. Ik ben dan ook van plan om tot Black Friday te wachten. Normaal gesproken stel ik dure aankopen toch al uit, en nu is dat juist weer handig omdat er dan veel korting is. Op deze website over Black Friday vind je alvast alle nuttige info. Ik wist eerst niet op welke datum het valt, maar dat is daar allemaal te vinden. Dit jaar is het op 24 november. Er staat zelfs een aftelkalender op hun website, haha 😉 Over aftellen gesproken: ik ben bijna jarig! Nog minder dan 2 weken wachten 🙂

*In samenwerking met Black Friday Expert
 • By-Evelien
  October 3, 2017

  Ik ben verliefd op rode truien op dit moment, die van topshop ziet er prachtig uit!
  Liefs,
  Evelien

 • Capital Monday
  October 3, 2017

  Rode truien zijn echt helemaal hot! Zelf vind ik de gele ook wel wat hebben. Leuke items heb je geselecteerd zeg.

 • Nicole orriëns
  October 3, 2017

  Lekkere warme truien lijken me dat. Zelf draag ik het liefst vestjes omdat je die nog eens open en uit kunt doen.

 • MC Kleuver
  October 3, 2017

  Ik moet mijn winterkleding echt nodig aanvullen. Ik heb bijna niets meer. Daarom vandaag een shirt over iets met lange mouwen. Zo te zien kun jij nog even door shoppen!

 • Miriam
  October 3, 2017

  National Glamour day, Black Friday…? Thanks, zo leer ik weer wat bij! 🙂 En die streepjesbroek vind ik ook leuk.

 • Laura Martens
  October 3, 2017

  Hele leuke kledingstijl vind ik dit! Ik heb wel wat bijgeleerd over black friday zeg, haha! Leuk artikel

 • Ester Depret
  October 3, 2017

  Leuk !!
  Wat een karakter als je kan wachten tot black friday :D.

 • Silke De Backer
  October 3, 2017

  Wauw, hele mooie items heb je uitgelicht! Ik vind vooral de rode trui heel cool.

 • Eva Van Den Bergh
  October 3, 2017

  Ja het duur wel lang hè? Maar soms heb ik dat ervoor over, haha!

Leave a Reply

Previous Post
Faux fur jassen & Teddy coats. Oh, en teddy sneakers?
Next Post
De perfecte keuken | Pinspiration #1