/

Ik vond de perfecte bikini van Bench (Lascana)

Ken je die mooie bikini’s van Triangl? Op een gegeven moment was dat een hele hype. De bikini’s waren van een stevige stof en iedereen wilde wel zo’n 90 euro (+ veel douanekosten) betalen. LASCANA verkoopt een supermooie bikini’s van Bench, die qua model precies op Triangl lijken. Ik heb iets besteld bij LASCANA en het is deze balconette bikini geworden!

Nieuwe bikini

Tot nu toe heb ik elk jaar een nieuwe bikini gekocht omdat ik natuurlijk nog groeide. Inmiddels groei ik niet meer, dus zou het onnodig zijn om steeds een andere te kopen. Mijn huidige bikini is zwart en kocht ik vooral omdat ‘ie praktisch was: ik ging af en toe waterskiën en dan wil je wel een bikini die goed blijft zitten. Ik was dus geen fan van het topje, hoewel het broekje – die helemaal zwart is- wel leuk was.

Bij LASCANA ging ik op zoek naar een nieuwe bikini voor dit jaar. Eén die langer mee zou gaan, maar wel net zo goed (of beter) zou blijven zitten. Het model van de bikini maakte me niet uit toen ik op zoek ging, maar zo’n balconette bikini leek me wel wat. In hun grote assortiment met badmode kwam ik veel leuke bikini’s (en badpakken!) tegen.

Bench zwemkleding bij LASCANA

Al snel zag ik dat elke bikini die ik leuk vond, van het merk Bench was. Lascana verkoopt zowel bikini’s als badpakken van Bench. Ik twijfelde om een badpak te kopen – die waren écht mooi – maar ging toch voor een bikini. Bench is niet het goedkoopste merk voor zwemkleding, máár dan heb je wel een mooie, kwalitatief goede bikini.

Balconette bikini van Bench

Uiteindelijk ging ik voor de balconette bikini van Bench. Zo’n soort bikini had ik nog nooit gehad. Ik dacht altijd dat je voor een balconette een wat grotere cupmaat moest hebben – omdat het anders niet mooi zou staan, of niet zou aansluiten – maar deze past perfect en staat heel mooi.

 • De top blijft (ook zonder bandjes!) stevig zitten
 • Ook het bikinibroekje zit fijn
 • Stevige stof, zoals je dat verwacht door de prijs
 • Sluit mooi aan
 • Cupmaat en kledingmaat apart te kiezen
 • Er is een bijpassend broekje voor over je bikinibroekje (van bench) bij te bestellen
 • Is wél redelijk duur, maar daarvoor krijg je hele goede kwaliteit!

Kortom: dit was precies de bikini die ik zocht!

Over deze bikini: welke maat bestellen?

Online bikini’s bestellen is altijd lastig. Bij LASCANA kun je de cupmaat en je kledingmaat apart kiezen, dus dat maakt het al iets makkelijker. Wel hebben het topje en het bikinibroekje dan dezelfde kledingmaat. Sommige bikini’s kun je bij LASCANA ook ‘los’ kopen, dan kies je in totaal één keer de cupmaat en twee (verschillende) kledingmaten.

Ik bestelde deze bikini in twee maten: 36 en 38. Uiteindelijk ging ik voor de kleinste. Ik moet wel zeggen dat ik beide maten goed paste, waardoor het moeilijk kiezen was. Maat 38 was niet te groot en 36 was niet te klein. Bij die laatste bleef de bikini zonder bandjes ook perfect zitten, dus vandaar m’n keuze. In het algemeen kun je beter je bikini te klein dan te groot kopen, want anders zakt je bikini af als hij nat wordt. En dat wil je niet natuurlijk!

Als je bovenaan de website van LASCANA ‘bench’ intypt, en vervolgens links op badmode klikt, dan kom je meer bikini’s van Bench tegen! Wil je naast dat merk nog meer bekijken? Hier vind je alle bikini’s.


De Bench balconette bikini is te koop bij LASCANA vanaf €59,99 (afhankelijk van je maat)

Voor als je het nog niet doorhad: ik ben ontzettend blij met m’n nieuwe bikini! De afgelopen zomer ging ik redelijk vaak wakeboarden, dus dan is een bikini die goed blijft zitten natuurlijk heel fijn. Als je zelf ook op zoek bent naar een stevige bikini, dan is het echt niet erg om eens wat meer uit te geven. Als je maar zeker weet dat je ‘m de jaren daarna ook nog leuk blijft vinden 😉

Ik heb m’n bikini nog niet uit kunnen proberen, trouwens. Ik weet wel zeker dat ik hem volgend jaar ook nog pas, dus dan heb ik alvast een mooie bikini voor komende zomer 🙂 (Zegt ze, terwijl de zomer nu nog niet eens is afgelopen. En terwijl er nog mooie, warme dagen aankomen. Hebben jullie al gezien hoe mooi weer het nog gaat worden deze laatste maand van de zomer?)

 • Nathalie Slingerland
  September 1, 2017

  Omg hij is super leuk! Hopelijk kan je hem nog een keertje dit jaar aan! Hihi:-)
  Liefs,
  Nathalie

 • Eva Van Den Bergh
  September 1, 2017

  Ja hè? Ik hoop ook dat ik hem nog eens aan kan!

 • Sofie Hoen
  September 4, 2017

  Inderdaad ontzettend mooi. Ik zal eens een kijkje nemen op hun site!

 • Marian
  September 7, 2017

  Wat een mooie bikini, zeg! Die zou ik zelf ook zo aantrekken. Enorm handig dat de maten apart te kiezen zijn.

Leave a Reply

Previous Post
5 manieren om geld te verdienen als je goed bent in (de Nederlandse) taal
Next Post
Outfit | Liefde voor deze crop top met kraagje