/

YES! De online sale is begonnen – Shop mijn kleding uit déze outfit posts met korting

Ik zal het maar meteen toegeven: ik koop weinig kleding online. Altijd ga ik naar de winkels zelf. Maar nu had ik na een drukke periode op school, al héél lang geen kleding gekocht. En daarom werd het tijd om eens wat te bestellen.

Geen tijd om te winkelen?

Door die drukke periode op school ben ik al heel lang niet wezen winkelen. En ik koop nou eenmaal weinig online, dus dat deed ik ook niet. Herkenbaar? Wel merkte ik dat ik bepaalde kledingstukken nog miste: een leuke off-shoulder top had ik nog niet – terwijl dit allang een trend is – en ik zocht nog een mooie broek. Ik loop zelfs nogal achter met de trends. Nee, ik hoef niet altijd met de laatste trends rond te lopen, maar de trends van de afgelopen tijd waren gewoon zó leuk. En ik heb er nog bijna niks van kunnen kopen.

Off-shoulder top Only

Dit kocht ik gisteren zelf in de sale

Ik bestelde meerdere kledingstukken bij drie verschillende webshops: Bershka, Only en Zara.

 • Bershka: Kanten body (van 19,99 voor 12,99)
 • Bershka: Strappless bh zwart (van 9,99 voor 4,99)
 • Bershka: Dezelfde bh maar dan met bloemetjesprint
 • Only: off-shoulder top (van 21,99 voor 17,55)
 • Zara: highwaisted zwarte broek Zara (van 39,99 voor 29,99)

De off-shoulder top is ook hier via Wehkamp te koop. Als jouw maat daar toevallig wél bij zit, dan kun je hem daar goedkoper bestellen. Nee, dáár is geen korting, maar er zijn daar geen verzendkosten bij Wehkamp. Dan is het uiteindelijk alsnog goedkoper, maar in mijn geval was m’n maat daar niet op dat moment.

Mijn outfits met korting bestellen?!

Ik heb mijn oudere artikelen nog eens bekeken, en zag dat veel dingen nu afgeprijsd zijn . Ze hebben korting óf ze hebben méér korting dan dat ik in het artikel zei. Klinkt al goed hè? Hieronder heb ik even een lijstje gezet met artikelen waarvan de kledingstukken nu in de sale zijn.

 • Mijn sale artikel over Esprit: de schoenen uit dit artikel zijn van €79,99 naar 44,99 naar 29,99 gegaan!
 • OMG: mijn favoriete enorm zachte trui van Zara is in de aanbieding! Je vindt hem hier bij Zara van 25,95 voor 15,99. (ik moet me echt inhouden om geen voorraad van deze truien in te slaan.)
 • Mijn roze adidas shirt is nu met 30% korting te bestellen hier bij Zalando. Woohoo!
 • Sommige jumpsuits uit mijn jumpsuits inspiratie artikel hebben wel 40% korting. Als je snel bent, ben je voor jouw maat nog op tijd voordat die uitverkocht is 🙂
 • Oké, de twee jumpsuits uit dat artikel waarop 40% en 25% korting is, vind je ook gewoon hier en hier. Ik twijfel serieus om ze (vooral die tweede) te bestellen. Zo mooi en chic zijn ze!
 • Mijn zwarte adidas crop top is nu in de sale, hier bij Zalando! Ik kocht hem voor 29,95 en jij kunt ‘m nu kopen voor €20,95.

Kleding als cadeau voor mezelf na de toetsweek

En wat is nou leuker om jezelf na de drukke periode te trakteren op taart kleding? Daar word je niet alleen op het moment van aankoop blij mee, maar kun je ook echt lang mee doen. Ja echt, als ik kleding leuk blijf vinden, doe ik er lang mee. Dit kanten topje had ik al sinds de zomer van 2 jaar geleden. Oh, die kocht ik toen voor €20,- en kwam later in de sale voor €7. Maar vandaag had ik geluk: de sale was nét begonnen en alles wat ik de laatste tijd heb uitgesteld om te kopen, is nu met korting verkrijgbaar.

En nu is het jouw kans: wat ga jij kopen met korting?

 • Eva
  June 23, 2017

  Aaah super leuk dit! De outfits staan je allemaal ontzettend leuk! <3
  xxx

 • Roos
  June 23, 2017

  Die off-shoulder top die je bestelt hebt is zo leuk!

 • Eva Van Den Bergh
  June 23, 2017

  Thanks! Vanmiddag wordt hij geleverd, dus ik ben benieuwd hoe hij staat 🙂

 • Eva Van Den Bergh
  June 23, 2017

  Dankjewel! <3

 • Arjanne • flyinthroughaskyfullofstars
  June 23, 2017

  Hihi, zo'n leuk postje! Ik heb toevallig vandaag nog lekker sale-geshopt bij de zara en costes 🙂 & Wat een toffe items heb je bestelt!

 • Eva Van Den Bergh
  June 23, 2017

  Oh wat leuk! Laat je je gekochte kleding ook op je blog zien? En dankje!

 • Alexandra
  June 27, 2017

  Leuke items heb je gekocht! Ik heb toevallig vorige week flink online in de sale geshopt bij Pull & Bear haha 🙂

  xx Alex

 • bertine
  June 29, 2017

  oh ik hou echt van sale! leuke blogpost!

Leave a Reply

Previous Post
Leuke dingen om te doen op een zomerse dag (of in de zomervakantie!)
Next Post
Zó lijkt je zomervakantie langer | 7 haalbare tips