/

WINACTIE | Win deze ketting!

Gouden ketting geometrische kat

Jup, vandaag kunnen jullie iets héél gaafs winnen. Omdat jullie laatst héél enthousiast reageerden toen ik mijn favoriete kettingen liet zien, mag ik er nu ook een aan jullie weggeven. En dat is deze ketting met een geometrische kat. En natuurlijk is het ook wel een beetje om de 6 grote mijlpalen van mijn blog te vieren. FEEST!

Accessoires kunnen je outfit echt af maken. Zo’n ketting is leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook leuk als cadeautje voor jezelf 🙂 Deze is verkrijgbaar in zowel goud als zilver. Dus mocht je winnen: je kunt ook aangeven dat je deze ketting in het zilver wilt ontvangen.

Over de sieradenwebshop

Wandergarden is een online sieradenwinkel, die op dit moment alleen kettinkjes verkoopt. Ze verkopen veel geometrische (dieren) kettingen zoals deze, maar ook veel rond het thema ‘reizen’. Vandaar ook de naam van hun webshop.

Een bericht gedeeld door Eva van den Bergh (@evavandenb) op

En de voorwaarden voor deze give away? Ik ga niet moeilijk doen met prijsvragen of wat dan ook. Het is heel simpel! Hieronder vind je hoe je kans maakt.

  • Volg mij (@evavandenb) en Wandergarden (@wandergardennl) op instagram
  • Reageer op instagram (hier) dat je meedoet. 
  • Volg mijn Facebookpagina Hashtag Eva. Of tag 2-6 vrienden onder de foto op insta. 
  • Laat je e-mail of insta naam achter als je onder dit artikel reageert. Niet vergeten! Zou zonde zijn 🙂
Extra kans maken? Repost de foto die ik heb geplaatst op instagram (@evavandenb). Ik let overal op én je maakt ook écht meer kans 🙂

Als je wint, dan krijg je van mij een mailtje. Je kunt meedoen tot 7 juni 23:00. Deze winactie duurt dus ongeveer 2 weken. Je krijg dit product (natuurlijk!) helemaal gratis thuisgestuurd. Je kunt meedoen als je in Nederland of België woont.

Kun je niet wachten, of ben je uiteindelijk niet de winnaar? Je kunt de ketting hier kopen.

Instagrammers en bloggers gezocht

Wandergarden zoekt ook regelmatig promotors via instagram. Dus heb je veel volgers, dan kun je altijd eens meedoen als er weer zo’n post op insta verschijnt. En vaak worden er ook wel wat kleine accounts gekozen hoor. En nu je hen toch volgt, kun je meteen in de gaten houden of er over een tijdje nog eens instagrammers of bloggers gezocht worden.

Waar zou jij deze ketting mee combineren als je zou winnen?

*In samenwerking met Wandergarden

Leave a Reply

Previous Post
Deze (fashion) items wil je hebben | As seen on blogs #1
Next Post
Mei | Wat houdt me bezig? Mijlpalen, kortsluiting door Action speakers & winactie