/

Budgettip | Parfum van de Action

Ik weet zeker dat je je afvraagt waarom je parfum bij de Action zou kopen. Kun je niet beter voor parfum met kwaliteit gaan? Mensen hebben al snel vooroordelen als je dingen als dit bij de Action koopt. Snap ik helemaal. Toch wilde ik deze tip met je delen, want zulke goedkope parfum ben je waarschijnlijk nog nooit tegengekomen!

Over de parfum

De parfum heeft een best sterke, zoete geur. Het is een parfum die lang blijft hangen – wat zeker de bedoeling is. Natuurlijk is dit niet de beste parfum die je ooit zult tegenkomen, maar voor deze prijs vind je zoiets niet zo snel. Verder is het flesje heel mooi, weer een pluspunt dus.
Inmiddels ben je vast wel benieuwd naar de prijs. Deze parfum kost je minder dan €2,-. Heel goedkoop dus! De precieze prijs weet ik niet meer.

Andere geur?

Ik kan me voorstellen dat je niet zo van parfums met sterkere geuren houdt. Gelukkig heeft de Action nog meer soorten. Voor vrouwen helaas niet zo veel, maar ze hebben in ieder geval wat keuze. Er zijn nog twee andere budget parfums, namelijk een roze (die wil ik nog!) die een heel subtiele geur heeft, en een andere gele. Van die laatste weet ik niet precies hoe hij ruikt. De roze lijkt me geschikter voor zomerse dagen. Verder zijn er nog enkele andere geuren, maar die zijn net wat duurder.

Tip: een subtiele of sterkere parfum dragen?

Het scheelt of het warm of koud is, als je wilt dat je parfum langer blijft hangen. In de winter blijft je parfum bijvoorbeeld minder lang hangen dan in de zomer. De warmte zorgt er namelijk voor dat je je parfum beter ruikt, dus dan zou je juist een subtielere geur kunnen dragen. In dat geval is de subtielere (roze) parfum van de Action een betere optie!

Conclusie

Zoek je een goedkope parfum, dan is het zeker een optie om even bij de Action langs te gaan. Toch geef ik toe dat ik mijn duurdere parfum lekkerder vind ruiken. Maar voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Misschien dat ik die roze nog wel haal, voor de zomer.
Ik hoop dat je iets aan deze budgettip hebt gehad! De vorige budgettip vind je hier.
Draag jij vaak parfum?

 • itsyourblondine
  January 27, 2017

  Ik heb nog nooit een parfum van de action geprobeerd, maar aangezien je zo enthousiast bent, ga ik snel een kijkje nemen!

 • Anke
  January 27, 2017

  Deze parfum wil ik nog eens gaan proberen, ook fijn dat 'ie zo goedkoop is! Voor de prijs kun je het dus niet laten. Ik draag iedere dag parfum, ik kan geen dag zonder.

 • Irene
  January 27, 2017

  Oh ik hou van zoet! Ik heb ooit een keer een parfum gekocht van de Action die ook echt lekker rook! Maar ik vind het dan ook heel moeilijk om veel geld uit te geven aan een duur parfum. Mijn duurste is er ééntje van Katy Perry, die ook heel zoet is. Haha 🙂 Ze hebben soms ook wel wat bekendere geurtjes daar heb ik al gezien. Vind het sowieso altijd wel leuk om eens te gaan snuffelen. Maar deze heb ik nog niet gezien!

 • Nienke x
  January 28, 2017

  Wauw, super goedkoop zeg! Ik ga zeker eens kijken of ze hem ook bij mij action filiaal verkopen!

 • Roos
  January 29, 2017

  Voor zo´n prijs kan je het inderdaad best eens proberen!

 • Nadine
  February 3, 2017

  Ik ga zeker eens ruiken als ik hem bij de Action zie liggen! Ik probeer wel iedere dag een luchtje op te doen maar vaak vergeet ik het ook. Mijn favoriete is Alien van Thierry Mugler.

Leave a Reply

Previous Post
Trend | De pantalon: hoe combineer je ‘m en waar koop je leuke pantalons?
Next Post
Outfit | Roze trui, m’n nieuwe ketting & rare opmerking van voorbijganger