/

Happinessplanner | 8 dingen die me deze week blij maakten #1

Sinds een week gebruik ik m’n Happinessplanner. Soms vind ik het zonde om te beginnen in notitieboekjes, zeker als ze wat specialer zijn zoals deze. Maar ik had niet voor niks notitieboekjes gevraagd voor m’n verjaardag. Er komt later deze week nog een artikel over de Hapinessplanner zelf, maar je kunt hem alvast bekijken in het artikel over m’n verjaardagscadeaus.

Dit maakte me blij afgelopen week

 • De lerares van Nederlands die he-le-maal enthousiast werd over onze Powerpoint: “Jeeeezus, wat knap!” zei ze toen ze onze powerpoint zag. Ik was ook wel een tijdje bezig geweest ja, om alle tekst in de powerpoint te laten “vliegen”. En het zag er ook best gaaf uit, al zeg ik het zelf. Maar zo’n reactie had ik echt niet verwacht. En eigenlijk is zoiets nog veel leuker dan dat je er bijvoorbeeld een hoog cijfer voor zou krijgen.
 • Bij spijkers met koppen, iets dat altijd bij radio 2 komt, was prinses Amalia te gast. Natuurlijk niet de echte Amalia, maar iemand die haar naspeelde. Je móét het echt zien. Het is ZO GRAPPIG! Bekijk het hier.
 • De hoeveelheid complimenten die ik kreeg toen ik m’n roségouden ketting weer eens droeg. Niet normaal! Ook opvallend veel leraressen zeiden er wat over. Mijn dag kon niet meer stuk natuurlijk 🙂
 • Iets wat in eerste instantie niet zo leuk was: ik moest naar de dokter. ‘S ochtends en daarna ook nog eens ‘s middags. Wat me wél blij maakte, was dat ik achteraf kon zeggen dat ik de dokter twee keer op één dag had overleefd. Wat een opluchting.
 • Alleen winkelen is dus echt leuk. Je kunt zoveel passen, en niemand die het vervelend begint te vinden. Heeeeeerlijk. (grappig feitje: ik ging voor een grijze trui die ik eerder had gezien, zag er nog een aantal en paste die ook, wilde de eerste trui alsnog gaan betalen, kwam nog meer truien tegen en paste ze ook allemaal, en kocht toch de eerste trui). Maar samen winkelen is ook leuk natuurlijk!
 • Ik werd ook helemaal blij van de nieuwe statement kettingen die ik zag bij de H&M. Ze zijn wel duur, maar ik wacht denk ik totdat ze korting hebben. Of ik vraag er een voor Sinterklaas.
 • Zelfgemaakte muffins. Vroeger maakte ik altijd cupcakes, hier komt even een beschrijving van hoe die ongeveer waren: aangebrand, droog, plat en misvormd. Ik bakte er niks van (oh, wat ben ik grappig). Nu maakte ik muffins met appel, en die dingen waren geweldig. Er komt nog een recept van op m’n blog! De koekjes die ik vorige week bakte waren trouwens ook goed gelukt.
 • Slapen met sokken aan: dat deed ik nooit, totdat m’n voeten écht koud waren. Nu vraag je je vast af, waarom word je hier blij van? Tja, dat vraag ik mezelf nu ook af. Maar toch hoort het echt in dit rijtje thuis. Ik weet overigens niet of het slecht is om met sokken aan te slapen, vandaar dat ik het ook nog niet zo vaak heb gedaan.

Dit schreef ik dus allemaal op in m’n Happinessplanner. Trouwens: de foto aan het begin van dit artikel heeft niet met deze week te maken, mocht je je dat afvragen haha.

Wat maakte jou blij deze week?-

 • Manon Margaretha
  November 21, 2016

  Ik vind het ook altijd fijn om alleen te winkelen! Gewoon alles lekker op je eigen tempo haha 🙂 x

 • Mei Qi
  November 21, 2016

  Leuk om zo'n lijstje te lezen!! Ik houd van lijstjes haha. Wat mij deze week blij maakte? Uhm dat ik eindelijk weer tijd vond om een post te schrijven. Klinkt cliche maar het is echt zo haha..

 • Demi | StudioKOOK
  November 21, 2016

  Muffins met appel is echt een topcombi! Je brengt me meteen op een goed idee: ga ik binnenkort weer een keertje maken.

Leave a Reply

Previous Post
Recept | Koekjes
Next Post
The cold-shoulder top | Eerste outfit met de 50mm lens