/

What’s in my bag • Déze dingen zitten in de zomer standaard in m’n tas

Huh? Zomer? Waar dan? Tja, welkom in Nederland, waar je maar een paar dagen per jaar een korte broek aan kunt. Toch wilde ik een “zomer” what’s in my bag artikel maken, met dingen die in de zomer altijd in m’n tas zitten. Er zijn namelijk een paar dingen die ik écht nooit moet vergeten. Ja, soms vergeet ik iets, maar dit zijn dus de dingen die vaak in m’n tas zitten als ik bijvoorbeeld naar de stad ga.

M’n telefoon, of course. Voor het geval dat ik iemand moet bellen. Ik heb niet overal internet, dus ik neem hem niet mee omdat ik Whatsapp verslaafd ben ofzo 😛 Ohja, mocht je m’n hoesje leuk vinden, hier had ik al eerder een artikel over geschreven. Wow, nu pas merk ik dat ik dit hoesje al superlang heb en nog nooit een andere heb gekocht. En oeps, de foto’s in dat artikel geven bijna licht, haha. Dan zijn m’n fotografie skills toch nog verbeterd inmiddels 😉

Als ik naar de stad ga neem ik natuurlijk m’n portemonnee mee. Ook die had ik al eens op m’n blog laten zien. Nu ik mijn shoplog met o.a. deze portemonnee terugkijk van een jaar geleden zie ik dat ik de foto’s daar veel te licht bewerkt had.. Maarja, verbetering moet er zijn toch?

Mijn reactie toen ik deze foto nam: “Woow, wat is deze foto scheeeeeeerp!”. Ik was namelijk nog een keer teruggegaan om deze foto te maken, want de vorige foto was niet goed gelukt. Op deze dag was er zoveel zonlicht dat de foto echt héél scherp was. En licht. Wat zou dit artikel mooi zijn geworden als alle foto’s zo waren, wow.

Hoe vaak ik wel niet in de stad loop en opeens dorst krijg.. Op zo’n moment koop ik liever geen drinken in de winkel en ga al helemaal niet (in m’n eentje) op een terrasje zitten. Nee, ik neem gewoon m’n eigen drinkfles mee! En ja, I know: ik had laatst dus een nieuwe drinkfles gekregen. Maar ik kwam erachter dat de dop daarvan kan “doordraaien”, dus die fles hou ik maar gewoon voor op m’n bureau en voortaan neem ik deze maar mee. Omdat ik eerlijk wil zijn tegenover m’n lezers heb ik dat ook bij dat artikel erbij gezet.

Jup, m’n borstel neem ik ook vaak mee. Voor het geval dat m’n haar opeens helemaal verpest is door de wind, je weet maar nooit! En als ik die van mezelf niet mee heb dan heb ik die van m’n zus mee, want als we samen naar de stad gaan dan móét ze altijd haar borstel mee. Zelf kan ik wel zonder hoor, maar toch neem ik ‘m vaak mee.

Of ik heb al een elastiekje in m’n haar, of ik neem er een mee. Sinds kort heb ik deze invisibobble elastiekjes van de H&M, hier komt nog een review over.

Tijdens de warme zomerdagen – ja die zijn er ook in Nederland – neem ik vaak deze zonnebrand mousse mee. Mousse is handiger voor onderweg omdat het makkelijker uit te smeren is, dus vandaar 🙂 Mocht je hier mijn review over willen lezen, dan kan je die hier vinden.

En als de zon dan toch schijnt.. Dan draag ik deze labello met SPF. Die afkorting staat voor Sun Protection Factor en deze labello beschermt je lippen dus tegen de zon.

Wanneer ik geen labello draag, maar deze (m’n enige, haha) lipstick, dan neem ik hem ook mee voor het geval dat ik het moet bijwerken nadat ik iets heb gegeten. Ik weet dat het niet altijd nodig is, want Mac lipsticks blijven goed zitten! Toch neem ik ‘m mee. Ook deze zit in m’n make-up etuitje. Over dat etuitje schreef ik al eerder een artikel, want ik heb hem heel goedkoop bijde H&M weten te kopen en wilde dat toen graag met jullie delen!

Als ik die lipstick meeneem, dan neem ik ook een make-up spiegeltje mee natuurlijk. Deze wilde ik kopen toen ik die lipstick net had, maar heel goedkoop zijn dit soort (leuke!) make-up spiegeltjes niet. Toch vond ik deze uiteindelijk bij de Primark!

Dit zit er dus altijd in m’n tas! Zo, nu is die levensvraag van je ook weer beantwoord, hihi 🙂 Ik hoop dat jullie dit artikel weer leuk vonden! De outfit die ik op de eerste foto aan heb, komt nog online in een apart artikel. Maar dat duurt nog even.

Wat zit er áltijd in jouw tas?

 • Louise x
  August 15, 2016

  Leuk artikeltje!

 • Eva Van Den Bergh
  August 15, 2016

  Dank je! 🙂

 • Gea
  August 15, 2016

  Leuk om te zien! Een spiegel is inderdaad ook wel handig. Meestal heb ik standaard dingen in mijn tas haha. Vooral veel lipsticks vind je overal terug bij mij.

 • Sabine
  August 16, 2016

  Haha, leuk gedaan die laatste foto!! Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt zoal 🙂

 • Eva Van Den Bergh
  August 16, 2016

  Dank je! 🙂

 • Monique | WritingMonique
  August 17, 2016

  Leuke items! En trouwens: ik vind je rugzak zelf ook superleuk!

 • Eva Van Den Bergh
  August 17, 2016

  Dank je! Die rugzak kreeg ik ooit voor m'n blog, van een heel goedkope website, ik heb er al een keer een artikel over geschreven 🙂

  Liefs!

 • Jana
  August 17, 2016

  Heel leuk artikel (de laatste foto vind ik super met al die handjes! haha) Welke lipstick van Mac is het precies?

 • Eva Van Den Bergh
  August 17, 2016

  Het is Mac Honeylove! Een hele lichte kleur maar wel héél mooi <3 Er komt ooit nog een review van online, maar ik kan niet zeggen wanneer 😉

  Liefs!

 • Anoniem
  August 17, 2016

  Leuk omt e zein wat je meeneemt!

 • Demi | DE KOOKFABRIEK
  August 22, 2016

  Herkenbaar! Labello, kam en elastiekjes

Leave a Reply

Previous Post
Trend • minimalistische sieraden ( + mijn nieuwe sieraden!)
Next Post
Omg ik vond cactus kaftpapier • m’n nieuwe schoolspullen