/

Wist je dat… Esprit ook superleuke sportkleding heeft?

Ik wist nooit dat Esprit ook sportkleding had, tot ongeveer vorige week. Ik keek op de site en vond een hele sportcollectie! Dat wilde ik natuurlijk graag met jullie delen, aangezien ik op veel blogs lees dat iedereen fitter wil worden – al lees ik ook vaak dat ze dat zonder sporten willen doen, dus gewoon door gezond te eten, maar met sporten gaat fitter worden natuurlijk veel beter 🙂 Zelf sport ik niet veel, ik tennis wel af en toe. Maar soms wil ik wel eens wat meer bewegen (voor m’n conditie, verder is het totaal niet nodig.)

*Als je op een afbeelding klikt, dan kom je op de productpagina van dat kledingstuk

Wat me als eerst opviel waren de prijzen: de sportcollectie van Esprit is hartstikke betaalbaar! Voor 30,- euro heb je één van deze drie leuke broeken. Zelf zou ik gaan voor de middelste. Normaal gesproken zou ik geen donkerblauw kiezen, maar nu juist wel. De zalmkleurige streep op deze sportlegging maakt hem nog leuker! Je ziet vaak dat mensen dit soort sportleggings dragen tijdens yoga, fitness in de sportschool of workouts die ze thuis doen. Voor sporten zoals tennis bijvoorbeeld zou ik eerder een korte broek kiezen. Die hebben ze natuurlijk ook in de webshop.

Qua T-shirts is er heel veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een knalroze hemdje (waar al een soort sport-bh in zit, maar wat meestal wel fijn is, is zo’n los shirt zoals de eerste. Verder vond ik ook mooie sport-bh’s op de site: deze met panterprint is erg leuk, maar op de site is ook een superleuke lichtblauwe sport-bh te vinden met de zelfde vorm en prijs.

Naast sportleggings, T-shirts en sport-bh’s hebben ze ook sportschoenen en vesten. Alles is vrij basic, maar dat maakt het juist weer heel leuk. Als je op de site van Esprit bestelt, vergeet dan niet de 10% korting die je krijgt door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! En de verzendkosten zijn echt heel laag, 95 cent, dus daar hoef je het niet voor te laten 😛

Wisten jullie al dat Esprit ook sportkleding verkoopt?

  • Roos
    June 14, 2016

    Hele toffe kledingstukken!

Leave a Reply

Previous Post
Summer collab aankondiging • met Angela van de blog Inspiregirl
Next Post
Summer collab met Angela • Zó bespaar je ruimte in je koffer (8 tips!)