/

STERRETJES ENZO • MIJN BLOG BESTAAT 1 JAAR!

En zoals dat wel vaker gebeurt bij andere dingen *ahum*, was ik het alweer bijna vergeten. Op 10 januari 2016 bestond mijn blog 1 jaar. Dus ik zette sterretjes op de foto om dit artikel nog een beetje feestelijk te maken.

Ik heb echt geen moment spijt gehad dat ik een blog ben begonnen, ik vraag me zelfs af wat ik eigenlijk zou doen als ik geen blog had. Ik had toen ik begon nooit gedacht dat zoveel mensen mijn blog zouden lezen. Toen ik de eerste reactie kreeg op mijn blog was ik zelfs zo verbaasd dat ik die persoon meteen mailde met de vraag hoe ze op mijn blog terecht was gekomen. Echt heel raar eigenlijk, haha, maar ik vroeg me dat echt af toen.

Mijn moeder hield het vuurwerk vast terwijl ik foto’s maakte

Nu ik eindelijk een ‘nieuwe’ camera heb kon ik ook dit soort foto’s maken. “Mama, wil je dit vasthouden terwijl ik er foto’s van maak? Nu kan het eindelijk!” Ik moest wel even uitzoeken hoe het allemaal werkte, want natuurlijk had ik nog nooit vuurwerk op de foto gezet. “De foto’s moeten overnieuw, volgens mij moet de sluitertijd korter”. Terwijl de sterretjes die we nog over hadden bijna op waren, maakte ik de laatste foto’s, die beter waren gelukt. Met een korte sluitertijd deze keer.

Ik kreeg de camera tijdens Kerst van iemand die hem niet meer gebruikte. Nog steeds wil ik ooit een Canon camera kopen, maar deze is in ieder geval een stuk beter dan de camera van mijn telefoon en hij heeft ook veel meer opties.

Hoelang bestaat jullie blog al?

 • Louise x
  January 12, 2016

  Proficiat! Wat een leuke foto's!! Mijn blog bestaat bijna een maandje (dat is een hoop minder wel hahah) Nog veel plezier met het bloggen!

 • Eva C.
  January 12, 2016

  Gefeliciteerd met je blog anniversary ^^
  Je foto's zijn goed gelukt hoor! Je nieuwe camera doet het goed (en jaa we dromen allemaal nog van een Canon camera haha)
  Mijn blog bestaat nu ongeveer anderhalf jaar ~

 • Marja
  January 12, 2016

  Leuk dat je een nu een camera hebt. Zo te zien bevalt het prima! Je maakt er in ieder geval mooie foto's mee. (Ik had niet anders verwacht)

 • Marsha von Winckelmann
  January 12, 2016

  Van harte gefeliciteerd met je blog anniversary! *gooit confetti* Op naar het tweede! Mijn blog bestaat nu een half jaartje ^^ -x-

 • withlovefromS
  January 12, 2016

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!
  Ik vind je foto's erg mooi gelukt! 🙂

 • Petra
  January 12, 2016

  gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag…geniet er maar heerlijk van, hopenlijk blijf je nog een tijdje door schrijven…groetjes Petra

 • Bibiane
  January 12, 2016

  Proficiat! Op naar nog een jaar erbij (vele jaren liefst!) Mijn blog bestaat sinds begin dit jaar 🙂

 • Monique | WritingMonique
  January 15, 2016

  Gefeliciteerd! Op naar nog vele, vele blogjaren! (p.s. prachtige foto's!)

 • fianne soeters
  January 15, 2016

  Wauw, mijne bestaat ook 1 jaar, maar jij heb sws meer bereikt dan ik!

 • Anoniem
  January 16, 2016

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat het al een jaar er is. Op naar nog meer jaren. Echt super blog. Trots op je.

Leave a Reply

Previous Post
Een soort van personal update •
Next Post
Het leed dat profielkeuze heet