/

Cadeaus voor Kerst nr 4 • voor organize liefhebbers of creatieve personen

Kerst cadeaus serie 4/5 – Ken je dat, dat je niks weet om te geven voor Kerst? Of nog erger, je weet niks om te vragen. Daarom heb ik een een serie met kerstartikelen gemaakt. In elk artikel noem ik een aantal cadeaus voor een bepaald “soort” persoon, deze keer is het voor mensen die van organizing houden en voor creatieve personen!

Voor creatieve personen en/of organize liefhebbers

Roze A5 Notitieboek  Zijn jullie notitieboekjes ook altijd zo snel vol? Er zijn genoeg notitieboeken te koop met veel pagina’s, maar niet alle notitieboeken zijn even leuk, en de leukere zijn al snel erg duur. Hoewel dit notitieboekje wel 400 pagina’s heeft – en ook superleuk is – is hij niet te duur om als cadeautje te vragen, hij kost namelijk 5 euro.

Pennen met gouden details  Deze pennen passen perfect bij het notitieboekje dat ik net liet zien. Ze zijn echt heel vrolijk met die kleurtjes en hun gouden details! Ik heb ze al op verschillende blogs langs zien komen en ik blijf ze nog steeds leuk vinden.

To-do notitieboekje  Alsof een notitieboek met 400 pagina’s nog niet genoeg is, wilde ik deze ook nog laten zien! Dit notitieboekje is speciaal bedoeld voor to-do lijstjes. Doordat dit boekje een ringband heeft, kun je de pagina’s makkelijk omslaan zonder dat ze teruggaan. En door de ringband kun je de omgeslagen pagina’s ook nog achter het boekje doen zodat hij niet zoveel ruimte inneemt op je bureau, handig!

Wax stempel  Deze is ook een superleuk cadeau. Hiermee kun je een enveloppe dichtmaken met een stempel in de vorm van een hartje, hoe leuk! Zo maak je je enveloppe net iets specialer. Ik zag laatst trouwens dat ze deze wax stempels ook bij de Xenos verkopen, voor dezelfde prijs.

Gaan jullie hier iets van kopen/vragen?

  • Linda
    December 13, 2015

    Jaa heel leuk! Ik hou van notitieboekjes pennen en andere schrijf-frutsels zeg maar. Heb er voor kerst ook een aantal op m'n lijstje staan!

Leave a Reply

Previous Post
Kerst cadeau ideeën nr 3 • spullen voor in huis & voor iedereen die van fotografie houdt
Next Post
Cadeaus voor Kerst nr 5 • Warme truien en leuke spullen voor in huis