/

Kerst cadeau ideeën 2 • voor iemand die altijd he-le-maal met Kerst bezig is

Kerst cadeaus serie 2/5 – Ken je dat, dat je niks weet om te geven voor Kerst? Of nog erger, je weet niks om te vragen. Daarom heb ik een een serie met kerstartikelen gemaakt. In elk artikel noem ik een aantal cadeaus voor een bepaald “soort” persoon, deze keer is het voor mensen die – net zoals ik – de Kerst helemaal geweldig vinden en dus ook graag kerstachtige cadeaus krijgen.

Voor iemand die helemaal met kerst bezig is of het kerstdiner gaat verzorgen

Kerst stempels – Ik geef toe, deze had ik zelf ook al bijna gekocht, maar toen bedacht ik me dat ik ze maar één keer per jaar kan gebruiken. Toch zijn ze wel hartstikke leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als je weet dat de ontvanger elk jaar kerstkaarten maakt.

Kerstverlichting – Ik heb deze kerstverlichting al een aantal keer in verschillende winkels zien liggen. In sommige winkels verkopen ze die ‘ballen’ apart van de lampjes (zoals bij de Xenos), maar bij Hema  worden ze samen verkocht. Ze zijn ook leuk voor na de kerst! Als ik ze zou kopen dan zou ik ze sowieso t/m januari laten hangen in m’n kamer.

Kerst kussenhoes – Zo’n kussenhoes lijkt me ook leuk om zelf te hebben, voor op m’n bed. Voor een kussenhoes is hij redelijk duur, maar het staat wel erg gezellig. Toch heb je al snel hetzelfde probleem als bij de stempels, je kunt er maar één keer per jaar gebruik van maken. Maar het is alsnog een leuk cadeau 😉

Menu krijtborden – Meestal heb je tijdens kerst een feestelijk kerstdiner met je familie – wij hebben dat in ieder geval wel – en dan spreek je een hele tijd van tevoren af wie dat diner gaat verzorgen. Voordat het Kerst is, kun je deze leuke krijtborden alvast cadeau geven. Ze zijn bedoeld om het kerstmenu op te schrijven. En als je dat overbodig vindt (ik vind het eigenlijk wel leuk bedacht hoor) dan kun je ze altijd nog voor de sier neerzetten.

Leuke kerst rietjes – Deze zijn echt zó leuk voor tijdens het kerstdiner, ze hebben niet eens uitleg nodig 😉 Natuurlijk moet je er wel iets extra’s bij geven, je kunt natuurlijk niet alleen kerstrietjes geven xD

Kaasplank met stolp – Ondanks de naam hoef je dit natuurlijk niet als “kaasplank” te gebruiken. Met kerst kan je dit op tafel zetten met bijvoorbeeld een aantal van die typische kerstkoeken eronder. Leuk toch, voor degene die het kerstdiner gaat verzorgen?

Gaan jullie een van deze dingen vragen of geven voor Kerst?

  • Laura
    December 11, 2015

    Dit zou zo iets voor mij kunnen zijn! Vind het allemaal leuk, vooral die rietjes!

  • Linda
    December 11, 2015

    Leuke spulletjes! Ik heb zo'n lichtsnoer altijd in mijn kamer liggen, komt ook uit een kerstcollectie volgens mij maar ik vind het altijd leuk!

Leave a Reply

Previous Post
Kerst cadeau ideeën 1 • voor nagellakliefhebbers
Next Post
Kerst cadeau ideeën nr 3 • spullen voor in huis & voor iedereen die van fotografie houdt