/

Hét alternatief voor washi tape: zelfklevend kant en lint van de Action

Op iemands blog kwam ik zelfklevend kant tegen, hoe leuk! Ik wist al meteen dat ik mijn schriftjes voor school ermee wilde versieren. Ik moest die middag toevallig naar de ortho, dus toen kon ik gelijk langs de Action fietsen. Toen ik daar aankwam zag ik dat er zelfklevend lint naast lag, dus daar nam ik er 4 van mee.

Zelfklevend lint is een héél goed alternatief voor washi tape. Washi tape blijft namelijk nooit goed plakken en je koopt het altijd per setje, waar dan altijd weer een paar niet-leuke tapes in zitten. (herkenbaar?) Deze keer kon ik dus wél zelf kiezen. Er waren nog maar een paar rolletjes over, het leek wel alsof het hele schap was geplunderd, zo weinig lag er nog. Gelukkig heb ik uiteindelijk nog wat leuke rolletjes lint kunnen vinden. Per stuk kostten ze maar €0,59 voor 3,5 meter, lekker goedkoop dus!

De schriftjes waar ik het op wil plakken heb ik nog niet, maar ik wil de kraft schriftjes van de Hema gaan kopen. Ik heb ook al 3 ponsen van de Action (van die dingetjes om figuurtjes uit papier te halen), dus daar ga ik m’n schriften ook mee versieren! En met mijn stempels van de Hema natuurlijk, die ik al eerder had gekocht.

Verder kocht ik dus dit kant, want hiervoor ging ik tenslotte naar de Action. In één pakje zitten twee rolletjes. Jammer genoeg zit hier niet zo veel in, namelijk 1 meter per rolletje. Samen kostten ze 0,89, vandaar dat ik maar één pakje had meegenomen. En ook omdat ik dacht dat het snel van mijn schriftjes af zou gaan, omdat je die natuurlijk elke keer in en uit je tas moet doen.

Hebben jullie nog leuke aanraders van de Action?

 • Anouk S
  August 9, 2015

  Ohh wat schattig! Had wel leuk geweest als je er een foto van het kant op een papiertje had gemaakt, kan nu niet zo goed zien hoe het er uit ziet…

 • Eva Van Den Bergh
  August 9, 2015

  Ik ga waarschijnlijk nog een artikel maken over mijn versierde schriftjes, dus dan zie je alsnog hoe het eruit ziet 🙂

 • Mei Qi
  August 9, 2015

  Super leuk! Handige initiatief, ik kocht voorheen alleen washi bij de Action maar kleeflint kan inderdaad ook!

 • Mei Qi
  August 9, 2015

  *alternatief

 • Carmen Jardin
  August 9, 2015

  Ziet er leuk uit! Ik gebruik eigenlijk nooit whasi tape

 • infnails
  August 9, 2015

  Wat een handig idee! Ik wil ook nog een keer washi tape of lint, ze zien er altijd zo leuk uit!

 • withlovefromS
  August 9, 2015

  Leuk ideetje!

 • Anoniem
  August 10, 2015

  Echt leuk, ja ik koop ze ook wel bij de action, maar zo stevig plakken ze niet dus eerst doe ik een lijm laagje en dan plak ik ze erop, zo blijft het ook wel zitten

 • Jouvence
  August 10, 2015

  wat leuk.! nog nooit gezien bij de action ♥ xx

 • Eva Van Den Bergh
  August 13, 2015

  Ik heb mijn schriftjes (gisteren) versierd en het plakte echt heel goed! Heb je het lint wel van het papiertje afgehaald? 😉

  Liefs,
  Eva

 • happiness is your way
  August 13, 2015

  Ziet er leuk uit!

 • Gea W
  September 25, 2015

  Hele leuke tapes <3 nooit eeder gezien bij de action.

 • Eva Van Den Bergh
  September 25, 2015

  Inmiddels zijn ze jammer genoeg uitverkocht bij de Action bij mij in de buurt, ik weet dus niet of ze ergens anders nog wél te koop zijn 😉

Leave a Reply

Previous Post
Sieraden van Ikbensieraden.nl
Next Post
Er komt een ” Back To School” serie op mijn blog!