/

Hema, Cuticle tattoos & mijn nieuwe ananasshirt (H&M)!

Hema nagellak exotic catrice cuticle tattoos

Hoe leuk is deze combinatie? De nagellak heeft bijna dezelfde kleur als m’n nieuwe ananasshirt! Ik zag op andere blogs al heel veel perzikkleurtjes, dus zo’n kleur wilde ik ook natuurlijk. Hij heeft een naam én een nummer: Exotic nr 23. Binnenkort komt er een swatch van online. De lakjes van de Hema kosten trouwens €2,50.

En nog iets wat je al eerder op m’n blog zag (in deze wishlist): cuticle tattoos! Ik vind ze echt heel leuk! Maar ik ga ze pas gebruiken als ik geen handschoenen meer aandoe naar school, want ik denk dat ze anders al snel van je huid afgaan.

oranje ananas shirt h&m

Dit shirt, of truitje, of hoe je het ook wilt noemen, komt van de H&M. Ik kwam daar natuurlijk nog véél meer leuke items tegen – heb je de leuke sieraden daar al gezien?! – maar ik kon natuurlijk niet alles kopen. En toen kwam ik dit shirtje tegen: het patroon is echt super cute! Gelukkig was hij leuk én goedkoop. Hij kostte €9,99.

oranje ananas shirt h&m

Ohja, zoals je ziet is dit shirt best groot haha 😛 Maar anders pas ik hem volgend jaar misschien niet meer, en dat zou best zonde zijn.

Eigenlijk vind ik het best jammer dat ik geen sieraden heb gekocht bij de H&M. De meeste sieraden waren daar €3,99 en dan kreeg je ook nog eens de tweede gratis. Ik wilde niet in één keer m’n geld uitgeven, maar dit vond ik toch wel stom van mezelf, haha.

Als je trouwens denkt “huh, een shoplog over (o.a.) kleding op een nail art blog?!”, dan heb je waarschijnlijk mijn vorige artikel gemist.

Ik heb niet echt veel gekocht, maar ben er toch wel blij mee. Sinds kort heb ik maar een klein budget om dingen mee te kopen, want ik heb nu kleedgeld, maar géén zakgeld meer. Het kleedgeld is niet echt veel, dus ik heb eigenlijk geen kans meer om voor andere dingen te sparen (terwijl ik héél graag een goede camera zou willen kopen voor m’n blog!).

Kopen jullie wél vaak veel tegelijk? En hebben jullie ook maar een klein budget?

Liefs,
Eva

P.s. Morgen worden mijn nieuwe horloge en armband van Lucardi bezorgd! Ik liet het horloge al in een wishlist zien, maar de armband laat ik later nog wel zien aan jullie 🙂

 • Anoniem
  April 2, 2015

  Oeh wat een gave trui!

 • happiness is your way
  April 2, 2015

  Leuke trui, vrolijke kleur ook voor de zomer 😉

 • infnails
  April 2, 2015

  Wat een super leuke trui, heel vrolijk dat kleurtje!

 • Raindrops
  April 2, 2015

  Hele leuke trui! Ik zelf heb ook maar weinig kleedgeld, en koop mijn kleding altijd in de sale. Zaterdag ga ik maar weer eens kijken voor zomerkleertjes 🙂 xoxo

 • Juliet
  April 3, 2015

  Wat een vrolijke trui zeg, word er helemaal happy van! Wel jammer van de sierraden, maar bekijk het positief: je bent in ieder geval erg bewust van het geld dat je de besteden hebt, en elke euro is er een.. Hier mag je best trots op zijn! Liefs

 • Quinty Schoot
  April 3, 2015

  Wat een super leuke ananas trui haha

 • Cindy H
  April 3, 2015

  Het is echt een fleurige kleur en je lakje past er precies bij.

 • Eva Van Den Bergh
  April 4, 2015

  Ja, ik bekijk het ook positief! Ik heb best veel dingen gekocht voor weinig geld en ben er alsnog erg blij mee!

 • withlovefromS
  April 11, 2015

  Mooi kleurtje nagellak!

Leave a Reply

Previous Post
Wishlist | De dingen die ik ook écht ga kopen
Next Post
Last minute DIY voor Pasen: gehaakte paashaas mutsjes!