/

♥ Swatch | Hema nagellak lichtblauw


Deze mooie lichtblauwe nagellak van Hema heb ik al een tijdje. Ik liet hem hier al eerder zien aan jullie, maar ik heb hem nog nooit getest! Vandaag dus wel, kijk je mee?

Sorry, deze post komt nogal laat online. Normaal probeer ik m’n artikelen altijd om 12:00 op mijn blog te zetten. En nog iets: vandaag zou eigenlijk een nail art tutorial online komen! Die komt morgen nog: een mini-nail art tutorial! (om 09:00 uur)

Swatch & Review

Het eerste laagje dat ik op m’n nagels aanbracht dekte niet genoeg, maar met een tweede laagje dekt hij perfect! Het ligt er ook een beetje aan hoe dik je het erop doet, want met één dik laagje dekt hij ook goed.Op de foto lijkt de nagellak wit, maar hij is toch echt lichtblauw. Een soort ijsblauw vind ik. Normaal draag ik geen blauwe nagellak, maar deze vind ik echt super mooi! Goede kwaliteit en niet duur. Volgens mij kostte hij zoals veel nagellakjes van Hema €2,50.

Het is een long lasting nagellak, dus ik hoop dat hij lang blijft zitten 😉

Wat vinden jullie van deze nagellak?

Volg je me al op Bloglovin?

 • infnails
  February 22, 2015

  Mooie kleur! Wat fijn dat dit lakje goed dekt!

 • Lysanne
  February 22, 2015

  Klinkt als een fijn nagellakje. Helaas ben ik zelf niet zo'n fan meer van Hema-nagellakjes dus ik ga em denk ik niet proberen.

 • Delphine
  February 22, 2015

  Ja het is wel een leuk kleur voor deze tijd van het jaar.

Leave a Reply

Previous Post
♥ Dit weekend: nieuwe lay-out! Wat vind jij?
Next Post
♥ Mini nail art tutorial | Diamond Nails